שלום רב, ביום ב 14.07.14 הגעתי לרחוב טוליפמן 7 בראשל"צ מתחם פישמן .במתחם קיימות חניות המיועדות ללקוחות המסעדה(איני בטוחה שהם קיימות בטאבו)החניתי את רכבי ונכנסתי למתחם שזר לי לחלוטין במטרה להעביר שעה פנויה באחד המסעדות..(בכניסה למתחם קיימות 2 מסעדות .מסעדת שווארמה ומסעדה לסנדביץ טוניסאי(בכניסתי לבנין התקדמתי והסתכלתי על2 המסעדות לפתע צעק אליי בחור מהדלפק של הסנדביץ הטוניסאי ואמר לי "שלום" עניתי לו בנחמדות שלום וברכה ושוב הוא אמר לי את מבינה "למה אני מתכוון" עניתי לו "לא"?! ואז הוא אמר לי תוציאי את האוט שלך מפה,עניתי לו למה? אני רוצה לאכול פה.נענית בבוטות ובבושת פנים ללא שום סיבה."אנחנו לא מוענינים בלקוחות כמוך"פניתי לבחור שלכאורה עשה רושם שהוא מנהל את המקום ושאלתי "למה את מדבר אליי לא יפה" ואז נעניתי "ככה אני מדבר יאללה תעיפי את האוט שלך.עניתי לו תוך מגנה על עצמי אני יזיז את האוטו אבל זה ממש לא יפה.ואז הוא מלמל לעברי קללה מסוננת כלשונה של "....... חתיכת חוצפנית" באותה עת עמדה לידו עובדת נוספת ולקוח שאכל במסעדה.נפגעתי מאוד הוא הביש אותי כשם שלא הבישו אותי לעולם.ממש נגרמה לי עוגמת נפש.לשאלתי האם קיימת עילה לתביעה בעבור התנהגותו של המנהל כלפיי?על לא עוול בכפי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר