בתאריך 5/9/13 סמוך לשעה 16:00 הגעתי לחוף הצוק הצפוני בהרצליה כאשר נכנסתי לים כעבור פרק זמן קצר ראיתי שניגש אליי אדם המורה לי ולשאר האנשים לצאת מהמים, כאשר סימנתי לו כי ראיתי אותו ואני יוצא אמרתי לו :"הכל בסדר אני יוצא" פנה אליי בצורה גסה ואמר:"אל תגיד לי הכל בסדר עוף החוצה", תוך כדי יציאה מהמים אמרתי לו שבתור דמות ציבורית הוא יכול לפנות גם בצורה מנוסת והדבר עדיין יעשה, אך הוא השיב: "אני אדבר איך שאני רוצה, יאללה עוף עוף החוצה" כשביקשתי לשמו אמר לי שהוא לא חייב לתת לי את שמו ודחף אותי לכיוון היציאה מהמים, כל זאת התנהל בזמן שישנם הרבה סובבים וגובה הים היה בסביבות גובה המותניים כך שלא הבנתי מדוע הוא משתמש בכוח פיזי ובכזאת צורה ברברית שלמעשה לא נשקפת לי שום סכנה, לאחר שדחף אותי אמרתי לו כי אין לו זכות להרים יד, ודרשתי לשמו על מנת שאוכל להתלונן על היחס המשפיל שקיבלתי ממנו, כתגובה הוא נצמד אליי ראש אל ראש עם אגרופים קמוצים ודחיפות וקורא לי לצאת מהמים: כשהבנתי שעם סוג אדם כזה יש לי עסק הפניתי לו את גבי וכשבאתי לצאת הרגשתי עוד דחיפה, הסתובבתי אליו והוא אמר: "מה אתה מסתובב יאללה צא" ,אמרתי לו שאני לא מתכוון לצאת מהמים עד שלא יצא לפניי ואני אני לא מפנה את גבי יותר כי אני לא אתן יד במסע ההשפלה הזה, המציל התעקש החל לדחוף והשתמש באלימות מילולית כלפיי וכלפיי בני משפחתי(שלא היו נוכחים כלל בסיפור אך עדיין אמר:" אבא שלך XXXXX ". הרגשתי מושפל, לאחר מס' דק' שבהן כמעט והתחוללה בנינו תגרה, אמר לי אל:" תדאג זה לא הסוף אתה תקבל ממני עוד דו"ח" מחוץ למים היה שוטר כשראיתי אותו יצאתי החוצה מלווה במציל שנתן עובדה:" תן לו דו"ח לפי סעיף 2034" באותו הרגע ביקשתי מהשוטר שיבחר עדים בעצמו מתוך הקהל הנוכח על מנת שיספרו את סיפורי אך הוא אמר שזה לא מתפקידו ועליו לזהות אותי נתתי לו את מס' הזהות ושמי, הוא שמע שם נוסף בקשר(שמי השני הוא ויקטור) ולכן ביקש את התעודה עצמה הבאתי לו את התעודה לאחר שזיהה אותי, העביר את התעודה לפקח שהיה במקום שרשם לי את דו"ח כששאלתי את הפקח האם הוא ראה מה באמת קרה שם השיב לי:" תראה אני לא יודע במה מדובר התפקיד שלי זה רק לרשום את הדו"ח" כששאלתי אותו לשם המציל אמר לי ישנם כמה ואינו יודע מי מהם אך לאחר מכן הגדיר:"רגע אתה מדבר עם זה שמתלהם ? " השבתי לחיוב ואמר ששמו גילי, לפי הגדרתו של הפקח הבנתי שכנראה הדבר לא כ"כ חריג עד כמה שהוא פסול, כשראיתי את המציל מסופק עם חיוך על פניו אמרתי לו שזה לא יעבור בשתיקה, אמרתי לו שאני אערער על הדו"ח והוא אמר לי שזו מילה שלי מול מילה שלו ושל עוד שלושה מצילים. אכן ערערתי על הדו"ח בתאריך 30/12/13 והפחיתו את גובה הקנס מ-750 ₪ ל-350 ₪ בטענה כי אכן הפרתי את הוראותיו וכי עליי לגשת לערכאה אחרת במידה ופגע בי (לשון הרע..) כרגע איני יודע אפילו כיצד אני יכול לתבוע והאם את המציל ישירות האם נמצא באחריות שילוחית ועליי לתבוע את הרשות המקומית ת"א-יפו
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר