פורום לשון הרע, שלום רב,
להלן תקציר (כך אני מקווה) של אחת משאלותיי מתאריך 22.02.14:
מתחזקת בניין מגוריי תבעה אותי על כביכול אי תשלום מיסי הבית במשך כשנתיים, כולל עבור מחצית השנה שלפני תחילת פעילותה בבניין, וזאת - במקום לתבוע את דמי הניהול שלה, שאותם אכן לא שילמתי לה בגלל שיקולי אי חוקיות בדרך מינויה ובדרך התנהלותה כלפיי.
כל המסמכים שהצגתי בדיון המשפטי העידו על כך שהמיסים אכן שולמו על-ידי, וגם המתחזקת ראתה את תשלומי המיסים שלי בחשבון הבית באינטרנט ובסניף הבנק שבו מתנהל החשבון במשך כל אותם חודשים.
שאלתי לפורום הנכבד היא על איזו עברה עברה המתחזקת בתביעתה שאשלם את מיסי הבית עבור 23 חודשים פעם נוספת? האם מדובר כאן בתביעה שיש בה "לשון הרע" או "עוולת התרמית" תוך ניסיון ליצור מצג שווא שקרי וזדוני לצורך הכפשתי הן בפני שאר דיירי הבניין שתמכו בתביעתה נגדי, והן בפני בית המשפט?
בברכה,
גוני5
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
עו"ד אתי חסיד, תודה על התייחסותך,
בהמשך לתשובתך מתאריך 28.02.14, אני מבקשת לדעת אם יש לי עילת תביעה, ואם כן, תחת איזה חוק/סעיף/כיו"ב.
בברכה,
גוני5
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
עו"ד פרץ, שלום רב,
הואיל ושאלתי אינה מתאימה לפורום לשון הרע, האם יש ביניכם פורום אחר ששאלתי תתאים להישאל בו? אם כן, מהו?
בברכה,
גוני5
וקיימת עילת תביעה.
עו"ד פרץ, שלום רב,
הדיבה ולשון הרע היוו מלכתחילה את המניע לתביעה המשפטית הנדונה, המבוססת כולה על שקרים. ועל כך יש לי הוכחות הן במסמכים והן בעדויות של דיירים.
שאלתי היא האם כל מה שנאמר ונכתב מחוץ להליך משפטי, אך במטרה להגיע לאותה תביעה משפטית יכול להיחשב אף הוא כלשון הרע והוצאת דיבה.
בברכה,
גוני5
אני שומרת לעצמי את הזכות לשאול שאלות נוספות במקרה הצורך.
בינתיים תודה וברכה,
גוני5
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר