שלום
אשתי היא מכורה למין ולמערכות יחסים אסורות. גיליתי זאת לפני מספר שנים. בנוסף היא גם מנהלת בית ספר יסודי ובאה רבות במגע עם תלמידים. בלי קשר לעובדה שאנו בהליכים. האם יש בעית לשון הרע אם אני פונה לאישיות בכירה בכירה במשרד החינוך ומוסר לו מידע על עובדה זאת?
האם לעובדה שקיים מתאם סטטיסטי בין התמכרות למין לבין פדופיליה יש השפעה על חובתי לדווח על הדבר לממונים במשרד החינוך? האם דיווח כזה בסיטואציה הזו של מנהלת מכורה למין מול תלמידים הוא בעייתי מבחינת לשון הרע? לעניות דעתי קיים פוטנציאל בעייתי פה.
כיצד עליי לנהוג באופן המתאים על פי חוק.
תודה
אני מציע שתימנע לעשות כן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
אני לא מפרסם זאת בפייסבוק.
מכורה למין שנמצאת מעל תלמידים זאת עמדה בעייתית. אם אני מדווח לממונים בלבד. זו גם בעיה חוקית?
תודה
להוכיח את טענותיך הקשות. גם אם תוכיח כי האשה "מכורה למין", יהא עליך להוכיח, לכל הפחות, כי היא ניסתה לפגוע בתלמידיה. גם דיווח לממונים עולה לכאורה כדי לשון הרע ואני מציע שתיזהר.
לראש לכל תודה על המענה המהיר והממוקד.
יש בידי הוכחה חותכת שהיא מכורה למין. בנוסף לכך האם לא מתחשבים בסיכון ולו התיאורטי שנשקף לציבור התלמידים? חדשות לבקרים שומעים על קשר בין מורים לתלמידים ומקרי פדופיליה.
האם צריך להוכיח עבירה או שעצם היותה מכורה למין די בזה כדי להצדיק מסירת המידע לממונים עליה במשרד החינוך. בפירוש לא בחשיפה לקהל הרחב.
תודה
שאלה נוספת ניתן ליצור קשר טלפוני.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר