שלום רב,
בתקופה האחרונה נעדרתי מעבודתי לעיתים תכופות עקב העובדה כי ״נתפסו״ הצוואר והכתפיים אחת לחודש-חודשיים. יש לציין כי אני עובד מדינה ועבודתי כרוכה לעיתים במאמץ גופני גבוה מאוד. לפני מספר חודשים אליי מנהלי וטען כי נראית לו מוגזמת העובדה כי כל פעם ״נתפס״ לי הצוואר והוא מבקש כי אשתדל להיעדר פחות מהעבודה. לאחרונה כתב המנהל מכתב חריף בתפוצה נרחבת בארגון, במכתב טען המנהל כי יש לו עדויות כי אישורי המחלה שאני מציג אינם אמינים ויש לו עדויות לכך וכן הוסיף עוד טענות המציגות אותי כעובד שמתחמק מלהגיע למקום העבודה. זה המקום להדגיש כי בכל פעם שלא הגעתי לעבודה הדבר היה מאושר ע״י רופא המשפחה שבדק אותי ומצא כי איני כשיר לעבוד בעבודה זאת וכמובן קיבלתי ימי מחלה כדת וכדין - אילו עדויות יכולות לסתור חוות דעת של רופא??? נפגעתי מאוד מאמירותיו של המנהל בעיקר מהעובדה כי המכתב הופץ ברבים. בנוסף, מאז שיחת הטלפון השתדלתי לא להיעדר מהעבודה גם אם סבלתי מהצוואר/גב. לפני מספר ימים קיבלתי תוצאות בדיקת MRI ולצערי נמצא כי אני סובל מפריצת דיסק ומספר בעיות נוספות בחוליות הצוואר ובעמוד השידרה. האם יש כאן הוצאת דיבה?
תודה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
אילו תרופות סבירות בעניין זה?
שאלה נוספת ניתן ליצור קשר נוסף וגם טלפוני.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר