שלום רב,
לפני מספר ימים היה לי אירוע מעט לא שגרתי בעבודה.
אני עובד במחסנים לוגיסטיים באחת מהחברות הגדולות במשק , במחסן שלנו יש מלקטים , סדרנים ומלגזנים מלבד מנהלים בדרגות שונות - אני עובד בתפקיד מלגזן במין חדר מיוחד שרק אני עובד בו.
כול בוקר לפני תחילת העבודה כנס סדרן לחדר שלי וזאת בכדי לנקותו כך שעבודתי תהיה קלה.
לפני מספר ימים בעקבות חוסר בכוח אדם נכנס לחדר שבו אי עובד סדרן שמקורב לכמה גורמי הנהלה ( מתנשא בהתנהגותו ומלשין פעם אחר פעם על חברי הצוות השונים על דברים שהם עושים ).
בכול מקרה העובד הפריע לי לעבוד חד משמעי והסברתי לו שהוא מנקה את החדר כך שהעבודה שלי תהיה נוחה - הוא לא הסכים ואף עשה לי דווקא ואיים עליי שהתנהגותי תגיע למעלה לדבריו.
חשוב לציין שאני נחשב במחסן כאדם רגוע ושליו , אחד מהחברה ואני אינני פוגע באחרים.
לאחר מספר דקות בעת שהייתי שמשרד מנהל המשמרת , ראיתי אותו ניגש לחדר מנהל המשמרת ( בידיעה ברורה שהוא הולך להכפיש את שמי - היות והבן אדם מכפישן ומתנשא סדרתי ) - ברגע שהוא נכנס אני התחלתי לספר את הסיפור למנהל המשמרת שלי באופן מדויק - היייתי מאוד נסער היות שאני נחשב עובד מנוסה ומוערך ללא בעיות התנהגות.
אותו עובד אמר למנהל המשמרת שלי שאני אמרתי לו במפורש שהוא : " העובד שלי " דבר שלא היה ולא נברא - שקר מוחלט ושאני התנשאתי מעליו - חשוב לציין שלאחר מכן אותו עובד סיפר לאנשים רבים במחסן את אותו דבר.
חשוב לי לציין כי הדברים הם חד משמעיים שקריים וועדו לפגוע בי.
הדבר גרם לפגיעה בשם הטוב שלי מול המנהלים שלי ואף מול אנשים נוספים במחסן שלא יודעים כרגע מי הוא דובר האמת בסיפור הזה וגרם לי נזק גדול מאוד באפשרויות ההתנהלות שלי ושמחת החיים שלי בעבודה,
האם באפשרותי לתבוע את אותו עובד , על פגיעה בשמי הטוב והוצאת דברי שקר? אודה לתגובה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר