שלום,
בעל עסק פנה אלי באיום של הגשת תביעת דיבה בעקבות דברי ביקורת נוקבים שפירסמתי בפומבי. כמו הרבה שאלות שעולות כאן בפורום אני רוצה לדעת האם יש כאן סיכון או שכפי שאני חושב זהו פרסום מידתי המבוסס על חוויה אישית שלילית. אני עומד מאחורי הדברים שרשמתי, לא המצאתי דבר ולכן אני לא מעוניין להתקפל מיד ולהסיר את הפרסום.
זהו תוכן הפרסום:
" הבת שלנו התחילה את השנה בגן --- במסגרת צהרון וסיימה אותה מהר מהצפוי עקב חוסר אמינות מצד הגננת/מנהלת. חשבתי לשתף כאן כחומר למחשבה להורים אחרים. זה התחיל באמירות מטעות לגבי לוח החופשות, המשיך בדיווח כוזב על אוכל שהילדה אכלה והסתיים בהבטחה להחזר תשלום שהוכחשה (בסה"כ שילמנו סכום שווה ערך חודשיים על שלושה ימים בפועל בגן). אני מניח שיש הורים שחווים את הגן הזה אחרת, צר לי שכך הייתה ההתנהלות במקרה שלנו. "
אודה להתייחסותכם.
הגנה כלשהי ככל ותוגש תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
הביקורת שפרסמתי בפומבי אינה ניתנת להוכחה מטבע הדברים ולכן זה מקרה של מילה כנגד מילה.
אם היה ניגש אליך בעל עסק עם תביעה כזו, היית ממליץ לו להגיש ולראות איך יתפתח או לרדת מזה כי רוב הסיכויים שיפסיד ועוד יחוייב בהוצאות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר