שלום ,
לפני חודש חודשיים התחברתי לשירותי האינטרנט של בזק , הגיע טכנאי הביתה ועשה התקנה , הטכנאי לא עשה את ההתקנה כמו שצריך והגיע אליי הביתה אחרי מספר ימים שוב , ניסה לסדר את התקלות אך התקלות עדיין לא הסתדרו לאחר שהלך התכתבתי עם הטכנאי בהודעות sms והודעתי לו שהתקלות עדיין לא נפטרו , הטכנאי התחיל לזלזל וניסה להפיל שהתקלות נובעות מהאביזרים שמחוברים לקו הטלפון אצלי בבית , עד שכניראה ממש נימאס לו והתחיל לרשום לי שזה מה יש ואין מה לעשות , במילים אחרות , תחיה עם התקלות , מבחינתי הלקוח אני לא מסופק מתשובה כזו שאין מה לעשות וזה מה יש וביקשתי ממנו את מספר הטלפון של המנהל שלו שייתן לי תשובות יותר ברורות מה זה מה יש ואין מה לעשות . כמובן שהטכנאי לא נתן לי , אז התקשרתי לשירות לקוחות והתלוננתי עליו למנהלים שלו ולמי שצריך , בסופו של דבר הגיע אלי טכנאי אחר ונתן לי שירות מקצועי ואפילו סידר את כל הבאלגן בבית , אתמול אני מקבל הודעת sms מהטכנאי הבעייתי ורשום שם ״עשית מעצמך צחוק וצפה לתביעה על הוצאת דיבה״ השאלה שלי היא , האם עשיתי משהו לא קשורה ?! האם יש לו על מה לתבוע אותי ?!
המון המון תודה אורי .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר