יודע את זהות הגנב. רוצה לבייש אותו מעבר לתביעה.
זה אולי קטנוני, אבל לא מדובר באדם פלילי, אלא באנשים נורמטיבים. שילמדו לקח. אז מעבר להיבט של "למה לך", או "עזוב אותך" או תביעה אזרחית שאני ממילא מגיש (דרך אגב - מה העילות לתביעה כזו כדי שיהיה לה תוקף חזק?), אני מעוניין גם להפיץ ברשת חברתית כלשהי.
שיתבייש לו כשהתמונות שלו ומשפחתו יופיעו שם (אם יש קטינים, פניהם יטושטשו). השאלה היא רק לעצם המעמד המשפטי שלי לאחר הפרסום. האם יש לו עילה לתבוע אותי באופן כלשהו?
תביעה, קיימת לך לכאורה מס' עילות תביעה, וכאמור אמליצך להיפגש עם עו"ד. בכל שאלה נוספת ניתן להשיגנו גם טלפונית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
ניראה לי קובלנה פלילית.
אתה יכול לבדוק את זה.
עדיף מלפרסם, זכור שצריך להיות לזה עניין לציבור
אני בהחלט אשקול קבלת ייעוץ כזה כדי לבסס את התביעה שלי כמה שיותר, אך קודם אני ממתין להחלטת המשטרה, שבתחילה אמרה לי שתגיש נגד הגנב תביעה פלילית (עליה אוכל להשען בתביעה האזרחית שלי) ולמחרת כבר הזדרזו לסגור את התיק מסיבה של חוסר עניין לציבור.
שלחתי למפכ"ל מכתב עצבני על כך ואני מניח שזה ייחשב סוג של ערר על סגירת התיק, אז נמתין לתוצאות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר