שלום רב, בת 30 ללא עבר פלילי,שירות צבאי תפקיד סודי .אני פונה אליך לקבלת יעוץ טיילתי בקניון כמו בדרכ חלק מהחנויות שנכנסתי רכשתי וחלק לא מצאתי כלום אז יצאתי.כשקניתי באחד החנויות בקופה רכשתי בגדים על סך 800 ש׳ח כשלפתע מגיחה נערה אתיופית עם 2 חולצות וטוענת שאני לקחתי אותם מאחת החנויות .המוכרת טענה שהחולצות לא היו בקרבתי וביקשה מהמוכרת הצעירה לצאת מיד מהחנות.לאחר שקניתי בחנות יצאתי והנערה ביקשה שאמתין ואמרה שהזמינה משטרה.לא היה לי ממה לחשוש כי לא גנבתי כלום והחולצות לא נמצאו אצלי אלה היא הגיחה איתם וטענה ששניהם שווים 80 סך .לא הבנתי מה קרה ביקשתי ממנה לבדוק במצלמות כי היא גורמת לי לעוגמת נפש מאחר והיא הגיחה לחנות אחרת בעודי משלמת.נפגעתי נורא והמתנתי יחד איתה לניידת כשהניידת הגיעה שאלו את הנערה אם אכן יש לה הוכחה שאכן גנבתי ולמה היא טוענת כך. טענה שראתה אותי בחנות אך לא ראתה אותי גונבת אלא רק ראתה אותי בחנות כשנכנסתי לחנות אם יש משהו לקנות .הניידת שאלה אותה אם בדקה במצלמות והיא טענה שאין לה הוכחה שאני לקחתי אלא רק שהיא זוכרת שהייתי בחנות.המשטרה ביקשה את הפרטים ולאחר שראתה שאין לי עבר פילילי רשמה את הפרטים ונתנה לי דף שרשום עליו חשודה בגניבה וביקשה שבזמני הפנוי אגיע לתת עדות וכך גם לנערה.כמובן שרציתי ללכת באותו הרגע לתת עדות כעסתי נורא. אך השוטרת אמרה ביום אחר.עברו יומיים ולא הלכתי לתת עדות והרגשתי שפשוט עשו לי עוול .אני חוששת מאוד מהוצאת הדיבה.אשמח לברר מולך האם זה בסדר שלא הלכתי בזמני הפנוי למשטרה הרי הם לא רצו שאגיע באותו הרגע?האם אני צריכה לגשת אליהם ולעבור עוד השפלות והאשמות שווא?מה עליי לעשות זאת טראומה בשבילי הרי אני אדם ישר שלא גנב מעולם או עשה עוול לאנשים כמו שקרה לי.אנא תייעץ לי בהקדם איני ישנה מאותו אירוע.תודה
שהמתלונן הגיש תלונת שווא ביודעין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר