שלום רב, מזכירת האוניברסיטה העלילה עלי כי גידפתי אותה בשיחת טלפון, ראש הסגל האמין לדבריה וסרב לסייע לי (לא שוחח איתי אלא החלפנו מיילים), המזכירה הכפישה אותי וסיפרה על כך לעובדים רבים במספר רב של מחלקות- בהן נאלצתי לעבור על מנת לקבל אישור להרשם לבחינה. לא בוצע לי שימוע, לא ניתנה לי הזכות לומר את האמת. נאלצתי בחודש תשיעי להתרוצץ ממחלקה למחלקה שבכולם מתנהגים אלי באופן מחפיר! בהיותי בחודש תשיעי להריון. כולם סרבו לסייע לי ברישום (שרות, אגב, לו אני זכאית מעצם היותי סטודנטית שם), לגיסי (שהלך על מנת לסייע לי ) נאמר באחת המחלקות כי ההתנהגות שלי מחפירה וכי קיללתי את המזכירה, יום לפני הבחינה אולצתי לכתוב מכתב התנצלות רק כדי שאקבל אישור להבחן- כמובן שהחרב היתה מונחת על צווארי ולכן כתבתי כי אני מתנצלת שדבריי לא הובנו ואף כתבתי על כך לראש החוג- כמובן שלא נענתי בתשובה. מעולם לא הושפלתי כך, כבודי נרמס! האם מדובר בלשון הרע? תודה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר