שלום. אני לא יודעת אם זה רלוונטי אבל מקווה שאקבל תשובה.
אני סטודנטית באחת המכללות, היה עליי ועל בת זוג שלי לעבודה להגיש מצגת. מסיבות כאלה ואחרות לא הגשנו את המצגת ולא הודענו על כך שלא נגיע כלל לשיעור. הנתי מסטודנטים אחרים שהיא שיחחרה את הכיתה מוקדם לאחר שכולם סיימו להציג. היינו האחרונות בתור. לאחר כשבוע שלחתי למרצה מייל התנצלות, היא לא קיבלה אותו והחליטה לעלות אותנו לוועדת משמעת. אני ושותפה שלי לעבודה ביררנו ביחד מול מזכירת המחלקה מה הסיבות לעלות סטודנט לוועדה, בלי לומר את שם המרצה או את הסיפור, לאחר שבדקנו סיבות, סיפרנו לה את האירוע, המזכירה שלחה מייל התייעצות לראש וועדת משמעת . יום אחר זה אני מקבלת שיחת טלפון מהמרצה שמתחילה לצעוק עליי שאני בן אדם רע ולא אנושית, ושעשיתי הונאת מרצה והכפשתי את השם שלה. כעליתי לוועדת משמעת, לבד בלי השותפה משןם מה אמרו לי את אותו הדבר שאני בן אדם רע, והתנהגות שלי מעגעילה לשמה, ואני לא אנושית והויצאו אותי שקרנית מול המרצה כי כמובן שיאמינו לה ולא לי, ומקומי לא במכללה שלהם. וכל זאת בהתעלמות מוחלטת מהשותתפה שלי שהייתה איתי כל הדרך גם בבירור מול המזכירה, המרצה ציינה שאני ניגשתי לבד להתלוננן עליה. זה שקר! השאלה שלי האם אני במעשיי עשיתי הכפשת שם מרצה ופגיעה בשמו הטוב? והאם אפשר לומר שאיך שהציגו אותי במוועדת משמעת זה פגיעה בשם הטוב שלי? רק אציין כי אני בהריון בחודש שישי, וכל העיניין הזה גרם לי לסטרס וחרדות, פוגעה בריכוז ללמוד למבחנים ולשעות שניה שלי, אני שותה רגעיון כבר על בסיס קבוע מאז תחילת הסיפור.
תודה מראש
העלת טענות שלכאורה מקימות עילת תביעה, אלא שייתכן כי עומדות לך הגנות מסויימות, ותלוי מה בדיוק נאמר ולמי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר