האם אני חשוף לקובלנה פלילית פרטית על לשון הרע?, הגשתי תלונה נגד עורך ששיקר בתגובתו למועצה לצרכנות ואף הפליל אותי במשטרה, בתגובה ללשכה הוא הם סילף ראיה.
הגשתי תלונות נגדי ובתלונה על סילוף ראייה כתבתי באחת הטענות שלי (הפרדתי בין טענות לעובדות) כתבתי שהעו"ד משקר ומייף ראיות גם בבית משפט , כמובן שאין לי דרך לדעת את זה, אבל כתבתי את זה כדי להבהיר את החשיבות של הטיפול בתלונה וכדי שהלשכה תבין שמי שפועל ככה אין סיבה לא לחשוב שהוא לא עושה דברים דומים.
הבסיס של התלונה עצמה נכונה.
אם אני שולח הבהרה וטוען כי אמרתי את הדברים כדי לבהיר את חשיבות הטיפול בתלונתי, ואני אישית אם הייתי עו"ד או שופט לא הייתי מאמין לטענה, עובדה או ראיה שהיא מציגה, (וזה באמת מה שהתכוונתי) האם זה הופך את זה לבסדר?
האם עברתי על לשון הרע? חשוב לי לדעת אם העו"ד תחליט לנקום בי.
קיימת לך הגנה לפי חוק. אין דרך וודאית לדעת זאת מראש, ומישפטים אינם מתמטיקה או מדע מדוייק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
האם יש מעשה פלילית במעשי? גם לאחר התיקון? אציין כי השתמשתי בכוניים חריפים נגדה, והתלונה שלי בבסיס היא נכונה מעבר לכל ספק סביר, הבעיה זה הטענה שכך היא פועלת גם בבתי משפט. גם לאחר ההבהרה.
גם אם השתמשתי בכינויים חריפים נגדה וביטויים כמו נוכלת, רמאית,שקרנית ומלוכלכת כאשר אני מאמין בזה ויש בזה דבר.
ואמרתי שגם בבתי משפט היא משקרת ומזייפת ראיות (ולאחר מכן עידנתי את והבהרתי שאין סיבה לא לחשוב שהיא פועלת כך בבתי משפט ושאם אני הייתי שופט לא הייתי מאמין לשום דבר שהיא אומרת).
אני מעט מודאג, אשמח אם תוכל להגיד לי אם לדעתך יש פה עניין פלילי?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר