הגשתי תלונה על עו"ד ששיקר וסילף ראיה(לא בבית משפט), חלקתי את התלונה לעובדות וטענות, בטענות ציינתי שהעו"ד גם בבתי משפט מזייף ראיות ומשקר ולשכת עורכי דין אחראית לטפל בכאלו עורכי דין אך כמובן שאין לי דרך לדעת זאת אלא התכוונתי להזהיר ולהבהיר את חשיבות הטיפול בתלונתי, אך לא התכוונתי להציב עובדה שהעו"ד מזייף ראיות ומשקר בבתי משפט אלא סביר להניח שמי שעושה דברים כאלו גם בבית משפט הוא פועל בצורה כזאת ולשכת עורכי הדין אחראית שדברים כאלו לא יקרו.
בניסוח שלי לא היה תקין - מאחר וכמובן שאין לי דרך לדעת אם העו"ד אכן פועל כך בבית משפט אלא התכוונתי להגדיר את החשיבות טיפול בעבירות של העו"ד.
האם עברתי על חוק איסור לשון הרע ואיך אני מתקן "טענה" זאת כדי שאני לא יהיה חשוף לתביעה?
אם בכלל יש דרך כזאת מאחר וזה מתועד לנצח בתיק האישי, האם רק ביטול התלונה?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
התלונה הוגשה ללשכת עורכי הדין ולא לבית משפט.
הגשתי תלונה על עורך דין ששיקר (לא בבית משפט) וציינתי באחת הטענות שאותו עורך גם משקר בבתי משפט ומזייף ראיות.(למרות שאין דרך לדעת את זה) ,כדי להבהיר ללשכה את חשיבות הטיפול בתלונות מסוג זה.
אך זה ניראה כאילו הצבתי עובדה למרות שהתכוונתי להבהיר ללשכת עורכי הדין את החשיבות בטיפול בתלונתי במידה והעו"ד עושה את זה בבתי משפט ולא להציב עובדה.
לא הבנתה את שאלתי, ההשאלה שלי היא כזאת, האם הגשתי תלונה ללשכה על עו"ד ששיקר למועצה לצרכנות וטענתי בתלונה שכך הוא נוהג גם בבתי משפט(למרות שאין לי דרך לדעת זה) האם עברתי על חוק איסור לשון הרע? כתבתי את זה כטענה ולא כעובדה, האם אני יכול לתקן זאת ולהגיד שרציתי להזהיר את הלשכה שמי שנוהג כך יכול לעשות זאת גם בבתי משפט (על מנת להבהיר את החשיבות בטיפול בתלונה.)
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר