שלום, אני מטפלת לגיל הרך עובדת מזה שנתיים . היחסים שלי עם המנהלת מתוחים ולא טובים כבר המון זמן, ביום שבת היא התקשרה ואמרה שהיא משעה אותי מהעבודה עד הודעה חדשה דרשתי לדעת מדוע והיא רק ענתה בגלל מה שיש במצלמות. ביום למחרת התקשרה להודיע שקודם כל היא עושה שיחה עם כל ההורים ולמחרת בערב מזמינה אותי לשימוע ,לאחר שהכפישה את שמי הטוב ואמרה לכל ההורים בגן שאני מפוטרת. למחרת בערב הלכתי לשימוע הנוכחים היו : מנהלת הגן מישהו זר שאני לא מכירה ומזכירת הגן. מנהלת החלה בשימוע והמזכירה מקלידה : שהיא מפטרת אותי לאלתר על אלימות פיזית כלפי ילדים בגן והתנהגות לא חוקית ושהיא יודעת מזה רק מיום חמישי שעבר, אם אני מהווה סכנה לילדים ואת מאשימה אותי במשהו לא חוקי ופלילי מדוע נתת לי להגיע יום שישי לעבודה כרגיל? מדוע לא לקחת אותי למשטרה? טוב זה ברור שהיא מנסה להכפיש את שמי ולכן דרשתי הוכחות ...היא סירבה להראות הוכחות ואמרה בתוקף שהיא תראה אותם מתי שהיא רוצה. השימוע המוזר והלא חוקי הזה היה בזמן לחץ המזכירה תמיד הלחיצה אותי בזמן שניסיתי להעלות נושאים חשובים ואמרה שהיא ממהרת לבית, המנהלת צחקה מכל מה שאמרתי ואמרה בטון גבוה שאני מתעללת בילדים כדי להשפיל אותי ליד הנוכחים ולעשות ממני קטנה , ביקשתי שימוע נוסף היא קבעה לי ליום שישי כי מיהרה ... בינתיים אני בבית ללא עבודה ומסתבר שגם את הזכויות עובד שללה כגון: הודעה מראש פיצויין וכו, מכיוון שקבעה את המשך השימוע רק ביום שישי ארבעה ימים לחכות בבית ולא נתנה לי הסבר כששאלתי מה עם הזכויות שלי....מה אני עושה השמועות רצות בגן ההורים מדברים היא הכפישה אותי ואני רוצה להציל את שמי הטוב.. ולקבל את מה שמגיע לי כולל לדעת אם אני יכולה לתבוע על הוצאת דיבה
לפנינו לכאורה עילה. בכל שאלה ניתן להשיגנו גם טלפונית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר