עו"ד פרץ שלום רב!
בתאריך 10.6.13 הוצאתי צו הרחקה לשכן שלי מכיוון שקילל וגידף אותי במדרגות הבניין בנוכחות אחת השכנות. בדיון שנערך ב16.6.13 ביטלה השופטת את הצו בתואנה שזה סכסוך שכנים שיכול להגיע לפתרון ע"י שני הצדדים. ביום ביטול הצו העליל השכן על בעלי כי שבר את תיבת הדואר שלהם והלך מהבניין( הוא התקשר לאשתו שהייתה בבית באותו הזמן מלובי הבניין והלך) . כתגובה לכך ירדה אשתו של השכן והחלה לקלל ולגדף את בעלי בשכונה. בעלי צילם אותה מקללת אותו ואני ירדתי עם המצלמה הביתית ותיעדתי אותה מקללת אותי ואת בעלי. משראתה אותי מצלמת תפסה השכנה את ידי הימנית שאחזה את המצלמה ועיקמה אותה כלפי פנים. שוב, כל האירוע מתועד. לאחר מכן הוזמנה המשטרה על ידנו וליד השוטרים איים בנה של השכנה שיהרוג את בעלי ושהוא לא יצא חי מהבניין בנוסף הוא תקף את השוטר. השכנה המשיכה לקלל ולגדף אותי ואת בעלי גם מול השוטרים וכשלא הסכימה להתפנות לתחנת המשטרה נעצרה והובאה לתחנה. באותו היום הגשנו לשוטרים את הסרטון ונפתח תיק חקירה למחרת גם הוצאתי צו הרחקה לשכנה וב-24.6.13.יש דיון נוסף. מכיוון שאיני יכולה להרשות לעצמי ייצוג משפטי ע"י עו"ד איני יודעת כיצד להתנהל בדיון הקרוב. האם עלי להביא את הסרטונים על מנת להראות לשופט? מה אעשה אם הם יביאו עו"ד מטעמם? כיצד לפתוח את הדיון? כיצד להסביר לשופט שהוא חייב להאריך את הצו ל3 חודשים כי אני ממש מפחדת מהם- כל המשפחה תקפה אתנו בקללות ורק האם פגעה בי פיזית. בנוסף ישנה שכנה שמוכנה לבוא איתי ולהעיד על כל האירוע שהיה. בבקשה עזור לי בייעוצך המשפטי שוב איני יכולה להרשות לעצמי ייצוג משפטי הולם ותשובתך חשובה לי מאוד. דבר שני האם ניתן לקבל ממך תגובה גם בנייד? האם אני יכולה להגיש תביעה אזרחית על איומים ולשון הרע? לתשובתך המהירה אודה.
בכל שאלה נוספת ניתן להשיגנו גם טלפונית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
עו"ד פרץ תשובתך לא פורסמה במלואה אודה לך אם תפרסמה בשנית תודה. רשמת בנוסף... בנוסף מה?
"כן, לכאורה יש גם עילה בלשון הרע, ובנוסף בכל שאלה נוספת ניתן להשיגנו גם טלפונית" לדעתי זה מה שהוא רשם וזה פשוט קפץ מהכותרת לגוף ההודעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר