קב"ט ברשת בה עבדתי האשים אותי בקומבינות עם נהגים וגם שגרמתי לפחת בסניף. לאחר שאמר שלא להוציא מילה ממה שנאמר בישיבה זו, הגיעו אלי חברים לעבודה ונהגים ספקים ושאלו אותי שאלות שפגעו בי קשות. מה שמעתי שגנבת לחם?. או דברים דומים. הקב"ט הוציא את דיבתי. כאדם הגון וישר ואיש עבודה העניין חרה לי מאד שכן כל שרצה לבדוק הקב"ט מדוע הכנסתי שלושה ספקים ללא בדיקה ונתתי חותמת אדומה, (קנס על חוסר פריט). אני מחסנאי מוערך גם ע"י הקב"ט ולא ברור לי מדוע פתאום הועמדתי "שימוע לפני פיטורין". אני מבקש לשאול האם אוכל לתבוע את הקב"ט אישית על הוצאת לשון הרע. תודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
עו"ד פרץ עודד, תודה על התייחסותך. עוד שאלה . יש לי מס עילות לתבוע את המעסיק. העניין הגדול של הכרת הב"ל בתביעתי למחלת מקצוע מתנהל בביה"ד לעבודה. לאחר פסה"ד אתבע אותם בעניין מחלותיי. כאמור יש מס תביעות שאני רוצה להגיש: 1 הוצאת דיבה.2 . הרעה מוחשית של תנאי עבודתי.3. תשלום תוספת נסיעות.4. תשלום מענק לימודים לילדי עובדים. 5. התעללות ופגיעה בכבוד האדם. את התביעה ללשון הרע אני רוצה לתבוע את הקב"ט אישית. את התעללות ופגיעה בכבוד האדם אני רוצה לתבוע את מנהלת כ"א. את התביעה על תשלום נסיעות, מנהלת כ"א ורווחה. ומענק תלמיד ,את מנהל הרווחה. האם אפשר וכדאי לרכז את כל התביעות נגד הנוגעים בדבר וכן המעביד המשותף לנו או לתבוע כל נושא בנפרד. אודה לך באם תענה לי בעניין.
עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר