שלום רב..
אני עבדתי בתחנת דלק כמתדלק,ערב אחד נכנסה מכונית לתחנה והתחילה לצפצף אמרתי לה מה את מצפצפת,לאחר מכן היא יצאה מהאוטו התחילה לקלל אותי אמרה לי בן זונה לא התאפקתי ואמרתי לי גם בת זונה מפה נפתחה הג'ורה שלה,היא קראה לי מכוער,אמרה לי שיש לי איבר מין קטן,אמרה לי בטח לא עשית צבא וזרקו אותך מהבית ספר(שכן הדברים האלה לא נכונים עשיתי צבא ויש לי בגרות),אמרה לי שבא לה להצמיד לי אקדח לראש,מתדלק מסריח לא ייצא ממך כלום,איימה שתתלונן אצל המנהל שלי שאמרתי לה בת זונה וזונה..אני לא עשיתי לה כלום חוץ מהקללות זונה ובת זונה וראית כבר פה איזה הכפשות היא אמרה לעייני לקוחות ששהו באותו זמן בתחנה,כל הדברים מוקלטים ומצולמים שכן התחנה מתועדת 7\24 ,מה דעתך אפשר להגיש תלונה במשטרה?יש עילה?
והאם יש עילה נגדי שאמרתי לה זונה ובת זונה?
בבקשה תענו זה חשוב לי מאוד
מבחינת לשון הרע אם הדברים נאמרו בפומבי והדבר גרם לכך שמשרתך תפגע יתכן שיש לך עילה. עם זאת עליך לקחת בחשבון שלא כל גידוף מהווה עילה ללשון הרע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
האירוע התרחש ביום חמישי האחרון בערב,בשורה התחתונה לדעתך יתנו לי הצדקה אם אני יגיש תלונה במשטרה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר