שלום רב-לפני כשבוע ימים אירע משהו בעבודה שמדאיג אותי . יש אצלנו שני עובדים מסוכסכים מזה שנים ולא מדברים אחד על השני . אני חבר של שניהם כל אחד לחוד . וצריך לציין ששניהם מרכלים אחד על הני ומשמיצים אחד בשני לי ואני שותק . שבוע שעבר הגיע אחד הבנים שלהם לעבוד אצלנו וספר לי סיפור על איזה שכן קרוב משפחה לעובד שלנו שלא מדבר עם אביו . אני לא מאד אהבתי אז הלכתי לעובד והזהרתי אותו אמרתי לו ( שמעתי את הסיפור הזה עליך ) ואמרתי לו שהילד ואביו אולי דברו עליך לא רציתי להגיד שהילד ספר לי ! בשעות הערב כשראיתי שהבחור רוצה לעשות סיפור התקשרתי לבחור ואמרתי לו אל תעשה סיפור בעבודה כי אבא של הילד לא קשור ובאמת לא קשור - התקשרתי 7 פעמים וגם דיברתי עם אשתו וניסיתי להסביר לי שהאבא לא קשור אלא רק הילד שהעביר דברים בכל מקרה הבחור לא שמע לי ובא בבוקר התחיל לריב עם האבא והבן והלכו מכות . כמובן ההנהלה לא זבלה את המכות אז פטרה את הילד שהתחיל בזה מההתחלה והוא גם השתתף במכות . עכשיו האבא של הילד בעבודה מאיים לתבוע אותי באשמת לשון הרע ואני לא פרסמתי עליו כלום והוא כל היום משמיץ אותי במילים כואבות לכולם בגלל נטייתי המינית . הוא לוחץ על מנהל הייצור לפטר אותי והמנהל לא עושה את זה .. מה עליי לעשות במקרה שכזה . תודה רבה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
סליחה הטקסט הגיע חסר ולא הבנתי . האם הוא יכול לתבוע אותי ?! ומה הסיכוי שהוא יוכח לשון הרע פה
להעריך את סיכוייו להוכיח דברים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר