שלום רב. לאחרונה גיליתי כי בהליך משפטי שבו אני לא צד ולא ידעתי בכלל על קיומו עד לאחרונה, אחד מהצדדים כתב עלי שקרים גסים. נודע לי על כך אחרי שהתובע אמר לי שהנתבע מפיץ עלי שקרים וגם הראה לי את הכיתוב.
הבנתי שקיימת הגנה משפטית על דברים שנאמרים במסגרת הליך משפטי אבל זה בכלל לא הליך משפטי שלי! האם יש לי עילה לתבוע את המשמיץ על הוצאת דיבה?
פרסום
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
תודה על התשובה אבל זה לא נגמר כאן. כמה כמה זמן שאנשים החלו לבוא אלי ולהגיד שהם שמעו עלי כל מיני דברים. ברור לי כי אחד מהצדדים המעורבים בתיק הדליף החוצה את מה שכתבו עלי בהליך ביניהם - אבל אני לא יודע אם זה הגיע מהתובע או מהנתבע. מה אני יכול לעשות במצב כזה? זה נראה לי אבסורד ששני אנשים יכולים לשקר על אדם שלישי שבכלל לא מעורב בהליך ואין לו זכות אפילו להתגונן נגד הטענות נגדו.
פורסמו מחוץ להליך המשפטי, הרי שעומדת לך לכאורה עילת תביעה. בברכה, עורך דין עודד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
אם למשל התובע הדליף את מה שאמר הנתבע (שהוא זה שאמר את השקרים) האם אני תובע רק את התובע? או רק את הנתבע? או את שניהם?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר