שלום. שכנתי מפיצה סיפורים כבר כשנה עקב סירובילתת לה לתלות כביסה בחבלים שלי. בפברואר השנה ביקשתי ממנה להוריד את כביסתה מהחבלים שלי מאחר
ר וזה נמצא במעבר לכניסה לדירות(בניין רכבת). וזו החלה לקלל אותי וצעקה כי אני זונה וכי אני אני עוסקת בזנות,שאני נוכלת שהונתה אנשים ובגגל זה אני מסתתרת בבית מהוצאה לפועל,שבתי גדלה במוסד לעבריינים, שהבית אינו שלי וכי אני חיה בו בתמורה ליחסי מין עם אדם זקן, וכי אני מקבלת קצבת ביטוח לאומי עס 3500 שח,בגלל זה אני נטל על החברה ועליה. ברצוני לציין כי הקלטתי אותה במצלמה נסתרת ולא קיללתי אותה. זה היה בחוץ במעבר וכל השכנים שמעו.כל דבריה הינם שקר מוחלט. מעולם לא נפתח נגדי שום תיק בהוצאה לפועל, איני מקבלת קצבה של 3500 שקל, הבית הינו שלי בטאבו(משכנתא), בתי הינה בעלת תואר ראשון ואם לילדה,מעולם לא הייתה בשום מוסד ואף גורם מהרווחה אפילו לא מכיר אותי. אני עוסקת ומעולם לא עסקתי במה שציינתי. שכן שלנו נאלץ לעזוב ולשכור במקום אחר עקב התנכלותה לו ולחברתו בגלל סירובו לתת לה לתלות כביסה בחבלים שלו. היא אישה עובדת אם ל-3 ילדים בוגרים. אין בינינו תלונה במשטרה,כל שכן שהי פוגשת מספרת לו שוב ושוב סיפורים עליי. אני שוקלת לשכור במקום אחר דבר שיסב לי הוצאות, אך מבטי השכנים מעיקים עליי, זו ביישה אותי בדברי שקר מתועבים וזדוניים על מנת להעני אותי על סירובי. אני הקלטתי את הריב במצלמה , וזה היה בחוץ כולם שמעו , אך ינם מוכנים להעיד. האם יש לי עילה לתבוע לשון הרע? רק על סמך הקלטה וצילום? תודה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר