אישה בת שלושים פלוס אשר יצא לי להכירה באופן אישי ונחשפתי לצדדים אלימים שלה והתנהגות לא יציבה (דוגמא לכך הייתה כאשר פגשה בן זוג לשעבר במסיבה עם אישה אחרת,מרוב קנאה היא תקפה אותו בצורה פיזית).
אותה גברת רשמה באתר באינטרנט כי היא מעניקה ייעוץ בדסמ"י(לאנשים חובבי סאדו מאזו) בתשלום.
לאור ההיכרות שלי עם אותה אישה לא יציבה אני רשמתי בתגובה כי זה נראה לי מגוחך והטלתי ספק באשר להסמכה שלה לתת ייעוץ בתשלום מהסוג הזה לאנשים אשר באמת זקוקים לו. לא נכנסתי לעניינים אישיים ולא חשפתי שום דבר אישי על אותה אישה. רק הטלתי ספק באשר להסמכה שלה וליכולת שלה לתת ייעוץ לאנשים אחרים. בתגובה היא כנתה אותי גמד ממורמר,מפגר בכיר והוסיפה את חוות דעתה כ"אשת מקצוע" על האישיות שלי.כל זה באותו הפורום בו הבעתי את דעתי,בהמשך להודעה שלי.
אותה אישה מאיימת עלי בהוצאת דיבה על כך שרשמתי כי אינה מוסמכת לבצע את העבודה, אך מתעלמת מהעובדה כי היא בעצמה הוציאה דיבה בכך שכנתה אותי מפגר וגמד ממורמר בפומבי.עוד הוסיפה בפומבי באותו הפורום כי רוצה לתבוע "סתם- כי זה קייס קל וזמין". יש לה עילה לאור ההתבטאויות שלה?
לא. אם כן אז קיימת לך עילת תביעה. לא נראה לי שקיימת עילה נגדך אפילו נקבת בשמה. בברכה, עורך דין עודד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר