הגישו נגדי תביעת לשון הרע. בגין זה שהאשמתי אדם בביצוע פעולה מסויימת.
הצד התובע הגיש תצהיר שיקרי
אשר יש לי תימוכין (בהקלטה) מהאדם אשר היה הצד "הפסיבי" ביקשתי ממנו שיחתום על תצהיר ברוח מה שנאמר בהקלטה (הוא אינו יודע שהקלטתי אותו) והוא סרב.
הודעתי לו כי הוא עד מפתח ואאלץ להזמינו על ידי צו מבית משפט.
החשש שלי שבמצב כזה הוא יתכחש למה שנאמר בשיחה שלו עימי.
מאחר ולבית משפט אין הרבה רצון לחקור את האמת נשאלת השאלה האם אני יכול לנקוט ב"פרובוקציה משפטית ”אשר תאלץ את בית המשפט להעביר את התיק לטיפול משטרתי במצב שכזה אין לי ספק שבביצוע אימות ו\או בדיקת פוליגראף תצא האמת.
חשבתי על פרובוקציה משפטית כדוגמת : "אני מוכן לשלם בחיי באם האמת לא תצא לאור ושמי שמנע זאת ישלם על כך."
ושאלה נוספת מאחר והאיש הינו חוקר פרטי בעל מכון לפוליגראף האם יש מקום להגיש נגדו תלונה למשטרה בגין אמירת שקר בבית משפט והמשטרה באמת תחקור
לחלופין אשמח לקבל המלצה שלכם מה לעשות עם התצהיר השיקרי של התובע והתכחשות של העד המוקלט.
פרסם בהליך וכנ"ל גם לא ניתן לתבוע עד. ניתן לפנות למשטרת ישראל. בנוסף, ישנו היבט אתי ומשמעתי בכל שקשור לחוקרים פרטיים. בכל שאלה ניתן להשיגי גם טלפונית. בברכה, עו"ד עודד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
אני מציעה לך לפנות לעורך די המתמחה בלשון הרע, הוא ידע מה לעשות עם תצהיר שקרי...
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר