עבדתי במשרה 4 שנים כסייעת ומובילה צהרון בישוב בו אני גרה שמראש היה מובטח כי לאחר סיום תפקידי לאחר ארבע שנים עוברת אני כעובדת מועצה. בתנאי שכמובן ייענה על כול הדרישות והציפיות. ואכן כך היה. הגננת, המפקחת, הורים וכמובן הילדים. ממש מכול הסובבים פה אחד גילו כלפי אהדה וערכה.
בשנה האחרונה לעבודתי בגן הנמצא ביישוב ובו אני גרה שכר רכזת חינוך. שחלק מתפקידה היה גם מעורבות בהתנהלות הצהרון. אני עוד תחילה הרגשתי דברים באופן התנהלותה לקווים בחסר. אף אחד בהנהלת הישוב לא ראה ולא ביקר אותה.ועוד נתנו לה גובוי מלא, המנהלת ניצלה זאת עד הסוף. כי כול חברי ההנהלה אלה אנשיי חקלאות שמעולם לא היה להם עניין בחינוך, היישוב בראשית צמיחה חדשה, ולכן הביא משהיאי בשכר. אך אף אחד לא ראה לבדוק ולבקר.
איך שלא יהיה, ממני הגברת כנראה חששה כי לפי טענתה, הוותי איום על מקומה, ולכן אמרה בראשי גליי שהיא תדאג להוציא אותי.
לאט לאט רקמה מהלכים עד שהצליחה לתרפד את החשיבה הראלית והמקצועית של ההנהלה ולהמריד אותם בקנאות עיוורת ולא מוצדקת כלל כלפי.
הוציאו אותי תחילה מוועדת חינוך בישוב אחרי שלוש שנים של התנדבות .
אחרי זה הוציאו אותי מהגן, הקייטנה, שאותה הובלתי במשך 4 שנים לאחר שהכנתי עאת כות התוכניות, נסעתי להשתלמויות, הודיעו לי מעכשיו לעכשיו שאני יוצאת לחופשה בתשלום.
אחרי זאת הלכה באופן אישי הרכזת להגיש עליי תלונה במשטרה כוזבת על גניבת תקייה מהגן ואיומים. המשטרה כמובן מיד סגרה את התיק מחוסר עניין לציבור.
אחרי זאת הגיעו אלי שמועות מהגננת שאיתה עבדתי עד כה אמרה לה שאני בכלל חולת נפש וחיה מכדורים.
הלכתי לראיון עבודה במקום חדש מאוד רצו בי אך כדי עדין היהב חשוב לשמוע המלצות -התקשרה לרכזת ועלילה עליי דברים שקריים כגון. סעיף עצבים, לא יודעת לנהוג עם הורים, ילד ברח לי מהגן, ועוד..
ואני שואלת, אחרי שנתתי את כול כולי במסירות נפש למקום כך זה נכון וצודק? יש מה לעשות? ואיך עם כן?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
במיוחד אם התלונות למשטרה ולרשויות נמצאו שקריות ובלתי מבוססות. את צריכה לבדוק גם את זכויותייך לפי משפט העבודה. מציעה לך לפנות לעורך דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר