שלום, אני בחורה פשוטה ורציתי לקבל יעוץ בנושא..
"האם יש לי על מה להתלונן על אותו אדם"?...
הסיפור הוא כזה,
הייתי בקשר עם בן אדם זה 3 חודשים ובמהלך אותם חודשים הוא פגע בי עד מאוד נפשית וניצל רגשית . כיום כני בחורה בשנות ה24+ לחיי. כמו כל בחורה תמימה שהאמינה לדבריו. והוא פשוט ניצל אותי מבחינת הכל. ואני החלטתי אחרי כמה זמן לסגור איתו מעגל אישי ובו. רשמתי לו דרך הפייסבוק על מנת לא ליצור קרבה או קשר אחר את כל מה שאני מרגישה וחושבת עליו וביקשתי ממנו מתוקף היותי הנפגעת לא להיות אתי יותר בקשר. ומאז הוא לא הפסיק להמטיר עלי הודעות פוגעניות ומאיימות כמו . אני אצטט מהפייסבוק :. "ההורים שלך מסכנים שיש לך בת חולת נפש.....ותפסיקי לשלוח לי הודעות... את פסיכוטית ומסוכנת לציבור ואני יעביר הכל למשטרה והלאה. ודיברתי כבר עם הקצין שלי את הסתבכת והוא יסבך אותך". קודם כל אני מעולם לא הטרדתי אותו, אני פניתי אליו רק מכוונה לסגור מעגל כלשהו ולהמשיך הלאה בחיי ואמרתי לו שהוא מדבר בצורה מאוד פוגענית. ויש לי הוכחה לכך שהפנייה שלי אליו היא רק על מנת לנתק אתו כל קשר מתוקף זכותי להגן על עצמי. ומתוקף הודעה זאת נראה שהוא מנצל את מרותו כשוטר על מנת להרוס לי את החיים. האם לדעתך יש לי על מה להתלונן? כי כולם אומרים לי שאם אלך להתלונן אז לא יהיו לי מספיק הוכחות אבל בכל זאת הוא פגע בי והוא מקלל ומאיים להרוס את שמי הטוב ואני בחורה בת ישראל ובלי כל רקע פלילי בכלל. האם יש לו אפשרות באמת לפגוע בי ככה?...
של ניצול לכאורה, ויתכן אף שהאיש הזה מבצע כלפייך עבירות פליליות...עלייך לשמור את ההודעות שהוא שולח לך ואף להדפיסן ולשקול להגיש נגדו תלונה במשטרה. אני אף מציעה לך לפנות לעורך דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר