אני שליח ברשת מסויימת ,והייתי לוקח קטנוע כדי לחזור הביתה ולסוע שוב חזרה לעבודה ,באישורות המוחלט של מנהל הסניף (על אף שאסור לו לאשר כזה דבר הוא אישר )
לאחר שהתגלה הדבר ,והקבט התערב ,הוא הכחיש כל קשר ,וטען כי גנבתי את האופנוע ,וכי הוא לא אישר מעולם דבר כזה, וכי גם בכלל לא ידע על כך שאני לוקח את האופנוע , וטען שאני גנב ונוכל.
כמובן שיש לי הוכחות חותכות ,כגון הודעות ממנו שהוא אומר לי במפורש לקחת את האופנוע ,דיבורים על האופנוע ,כמובן שגם יש עדים לכך שראו שהוא מאשר לי לקחת את הקטנוע באישורו המוחלט של המנהל ,אשר ראו בעינהם ומעידים על כך.
בין היתר אנחנו ניגשם בקרוב לפוליגרף ,ומן הסתם שהאמת תעשה את שלה.
השאלה שלי היא האם אפשר לתבוע על כך על הוצאת דיבה ,ועוגמת נפש ? שכן היה יכול להפתח לי תיק במשטרה ,ולהרוס לי את העתיד.
והאם בדיקת פוליגרף קבילה בבית משפט ?
על כמה אפשר לתבוע ? והאם יש עצות בקשר לכך ?
אינה קבילה בבית משפט אלא בהסכמה בית המשפט ובהסכמת הצדדים. לכאורה נראה שיש לך עילת תביעה. אתה יכול לתבוע בבית הדין לעבודה בגין עילת לשון הרע. נטל ההוכחה יהיה מוטל על המעביד שלך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
אלף לכל פרסום שנעשה במטרה לתבוע. פוליגרףאינו קביל בבית משפט אלא בהסכמת כולם.
אז האם כדאי ומשתלם לי לתבוע ? נוכח ההוכחות והעדים שעומדים לרשותי.
ואילו עוד עצות יש לכם שיוכלו לעזור לי לפני שאתחיל בתביעה ?
האם יש המלצות לגבי עורך דין מומחה בנושא ?
למי לפנות ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר