הנני נמצאת כרגע בתהליך ארוך ומייגע מול חברה ידועה ממנה רכשתי מערכת ישיבה. הסלון נרכש לפני שנתיים והוא מרופד בבד לא איכותי ומכאן הבעיה. החברה הפסיקה כמובן לעבוד עם הבד הזה. ההצעות שקיבלתי מהחברה כטיפול דרשו הוצאות כספיות גבוהות מצדי ולא מוצדקות לאור העובדה שהסלון בסה"כ בן שנתיים.
החברה מצדיקה עצמה בכך שטוענת שתקופת האחריות פגה.
השאלה שלי היא פשוטה:
האם פרסום תמונת הסלון שלי + כיתוב שאומר כך נראה הסלון שלי שנתיים אחרי שרכשתי אותו בחברת XXX נחשב באיזוהי צורה להוצאת דיבה ועשוי לגרור תביעה? האם תיאור עובדתי של הטיפול שקיבלתי מהם עלול להוביל לתביעה מצידם?
אני לא מחפשת חלילה להוציא דיבה או לנקום אלא רק להביא לידיעתם של צרכנים את איכות העבודה שהם עשויים לקבל ורק במקרה שהטיפול במקרה שלי לא יהיה הולם. במקרה של מהנה הולם שיעיד שמדובר בחברה שיודעת לקחת אחריות על טעויות כמובן שלא אפעל כך.
נצמד לאמת ויש בו ענין לציבור תעמוד לך הגנת אמת דיברתי במקרה של תביעת דיבה. אבל מטבע הדברים עלייך לנהוג בזהירות, ואף להתייעץ עם עו"ד לפני שאת מפרסמת דבר מה תחת שמך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר