לפני מספר ימים יצאתי מחנות בגדים לאחר שקניתי דבר מה. בצאתי, הגלאי בכניסה צפצף ומאותו רגע המאבטח בכניסה לחנות התייחס אליי בצורה מאוד משפילה ומבזה כאילו אני הגנבת הכי גדולה בעולם. הוא ביקש בצורה מאוד תקיפה ופוגענית שאפתח את התיק (כשמסביבנו יש הרבה אנשים שעומדים וצופים בנעשה) בטענה "שאולי לקחתי משהו מהחנות ולא שילמתי". מאחר וסירבתי באופן עקרוני כי אין לו שום זכות שכזאת לחטט לי בדבריי האישיים, הוא החליט לקרוא למנהל החנות. בזמן הזה עד שמנהל החנות הגיע לכניסה, החלטתי שאני לא מייחסת חשיבות לעניין ורציתי פשוט להמשיך בדרכי, קניתי, שילמתי ואני יודעת שאני בסדר. המאבטח החליט שהוא חוסם את דרכי ולא נותן לי ללכת, כשבמקביל גם מנהל החנות חוסם את דרכי וצועק לעברי שיש לו את התמונות שלי והוא יזמין משטרה. באותו רגע הרגשתי כאילו אני הפושעת הכי גדולה ביקום ואנשים פשוט עומדים ומסתכלים על הנעשה. הדבר היחיד שרציתי הוא לקבור את עצמי מהעלבון ומהבושה שהם גרמו לי להרגיש על לא עוול בכפי. המשכתי ללכת ולא התייחסתי לקריאות שלהם. המקרה הזה לא נותן לי מנוח, לא הפסקתי לבכות יום שלם. בהמשך כשהגעתי לביתי, מצאתי שדבוקה לדופן החיצונית של התיק שלי מדבקת ברקוד קטנה, שהיא זאת שגרמה לגלאי לצפצף, מדבקה שכנראה נפלה מאחד הבגדים שמדדתי ונדבקה לתיק שלי. אני חושבת שההתנהלות של המאבטח ושל המנהל היתה לקויה בצורה הכי חמורה שיש. היה מקום לדעתי לבצע את כל ההתנהלות בצורה יותר דיסקרטית במקום צדדי וכך היינו מוצאים יחד את המדבקה הזאת מבלי לגרום לי כזה עוול. מה דעתך? האם יש עילה לתביעה?
היה על המאבטחים לבצע את הבדיקה באופן דיסקטי מבלי להלבין את פנייך, בכפוף לבחינת הנסיבות יש לך עילת תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
במידה ואני בוחרת לתבוע, האם זו תביעה שנעשית בתביעות קטנות? האם אני צריכה עו"ד? בנוסף אין לי הוכחות למקרה הזה ובאותו רגע לא חשבתי לקחת פרטים מאנשים שהיו בסביבה (על מנת שישמשו עדים) זה לא ייצור בעיה?
סכום התביעה מוגבל. אינך יכולה לנהל הוכחות כי הזמן מוגבל. יהיה על ביהמ"ש לצוות על בעל החנות לחשוף ראיות..בשביל ניהול הליך כזה צריך עורך דין ...אכן יש קושי אבל עורך דין מקצועי יוכל אולי להתגבר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר