לא מפרטת כחוק את הקניה אלא סכום כללי כששאלתי את המוכר אם יש קלב המפורטת ענה בגסות זו השיטה אני לא רוצה למכור לך ....וכך כשהייתי בקופה הוא העיף אותי וקונה נוסף מהחנות בגסות רוח רציתי לדעת אם יש עילת תביעה על הלבנת פניי נזיקין ללא הוכחת נזק ומה החוק קובע כפיצוי כספי האם 50.000 ש"ח? תודה על משוב מהיר שולי
בעלת גוון בלשון הרע. ואולם, תלוי במה שהוטח כלפיך, ייתכן ויש גם עילה כזו. החק קובע פיצוי ללא הוכחת נזק בסך 100 אלף ש"ח אם הדבר נעשה בזדון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
שבקבלה אין פירוט של מחירים הירקותאז הוא ענה בעצבים זו השיטה לא מכריח אטותך לקנותקח את הכסףותלך ואז אמרתיהחוק מחייב פירוט מחירים והוא אמר לי בעצבים ליד 10 אנשים לא רוצה למכור לך חנאלצתי לעזוב את כל מה שאספקתי בקופה וללכת בבושתפנים זה לשון הרע ביותר
האם אני חייבת להביא תצהיר של ידיד שהיה או שאין חובה כי החוק מפצה ב5- אלך ללא הוכחת נזק כמו כן כיצד אוציא את שם המוכר כי בקבלה כתוב רק כתובת
תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר