מדובר בוועד הבית שאינה אוהבת אותי בלשון המעטה. כתבתי שלושה מכתבים רשומים. הראשון שצריך לסדר את הכביש הפנימי בחצר בו עולים לחניה. השני גם באותו עניין, היא כלל לא השיבה לי. לא מיניי ולא מקצתי.
במכתב השלישי התייחסתי לדו"ח שפורסם על ידה ע"ג לוח המודעות שם היה כתוב שיש בקופה 23,000 ש"ח
מאחר וזה פי חמש הסכום אותו וועד בית בבנין כמו שלנו אמור לצבור לפי החוק, ביקשתי את חלקי בייתרה. במקום להשיב לי אישית היא תלתה את התשובה על לוח המודעות לצד המכתב שלי אליה.
במכתב שלא נמסר לי בדרך המקובלת, אלא היה תלוי על לוח המודעות, כתבה כול מיני מילים שאיני יודעת אם הם נחשבים כהשמצה או לו, אך בסעיף האחרון כתבה. " ברצוני עוד ליידע אותך כי, במידה ותמשיכי להטריד אותי טלפונית באמצעות אנשים כאלה ואחרים (לדעתי מתחזים) המדברים אליי בטון ודברים מאיימים, אאלץ לפנות למשטרה ובהגשת תלונה נגדך על כול המשתמע מכך" המכתב היה תלוי שבועיים במקום מרכזי בו כול עולה או יורד בבניין יכול היה לראות איך אני תובעת אותה? מובן שאיני מטרידה אין לי אנשים, אפילו בן זוג אין לי ואת מספר הטלפון שלה אינני יודעת כלל.
עליי לציין שהיא פרסמה מכתב שהיה מיועד אליי מתרבות הדיור והיא קיבלה העתק כי הייתה בוועד. זאת בעבר ואני התרציתי אז לסלוח.
לאחר שלמדתי את המכתב דרך הזכוכית (לוח המודעות שלנו נעול במכסה זכוכית) הגיע מכתב רשום לאחר 4 ימים.
איך קובעים כמה לבקש? אם לא אתבע "אזכה" שוב לקרוא מכתבים שלי על לוח המודעות.
שוש
אם אכן תוכח עילת תביעתך תוכלי לתבוע 50 אלף ש"ח ללא הוכחת נזק..
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר