שלום אני עובדת בגן אמרתי לילד משפט ואמא לילד אחר סילפה ושינתה את המשפט ואת מה שדברתי לאותו ילד והתחילה לספר שקרים לגבי הדיבור שלי לילדים אחרים שאני אומרת ...דברים שלא היו מעולם ושאותה אמא שינתה (יש משפטים שאפילו בפסיק או נקודה אפשר לשנות כוונה ) אפילו אותם הילדים שהיא חושבת שפגעתי בהם בדיבור איתם לא חושבים כמוה אך היא מאיימת ומכפישה את שמי ..ויש לי אנשים שעובדים איתי וראו ושמעו אז היא טוענת שהם משתפים איתי פעולה בשקר .הכפשותיה הם על דברי המילולים שהיא טוענת ששמעה אך היא שינתה אותם . האם אני יכולה לתבוע אותה על לשון הרע והכפשת שמי וגרימת נזק לפרנסתי ? היא רוצה להגיש תביעה במשטרה על דברים מילולים שהיא טוענת ששמעה שנאמרו בכלל לילד לא שלה ולא כמו שהיא שמעה . הודה להסבר
אנא פני לייעוץ משפטי רצוי במהירות
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
לפנות ליעוץ משפטי מהר למה ? האם אני יכולה לתבוע אותה על הוצאת דיבה ? הכפשת שמי ? היא משקרת הדברים לא נאמרו ויש עדים ששמעו את דברי .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר