קיבלתי את תלוש שכר החודש שלי וראיתי שקיבלתי בונוס כפול מהרגיל, פניתי למנהלת הישירה שלי וביקשתי לראות את פירוט חישוב הבונוס החודשי כמו שאני מקבלת בכל חודש עם השכר. טרם קיבלתי את הפירוט אך בכל זאת זומנתי לשיחה עם מנהלת המחלקה כאשר המנהלת שלי נוכחת בשיחה, המנהלת הבכירה החלה לשאול אותי הרבה שאלות חוזרות על עצמן לגבי הסכום של הבונוס שהופיע לי בתלוש האחרון ואני עניתי בכנות, באיזשהו שלב החלה הבכירה להטיח לעברי האשמות שלקחתי כסף שלא שייך לי ולא התראתי על כך, לקחתי אותו מעובד אחר ועוד האשמות כואבות בסגנון, אני התחלתי לבכות כי הייתי מאוד מופתעת, הרי גם שאלתי לגבי הבונוס וגם אני עובדת כבר כשנתיים באותה חברה כך שמכירים את הכנות שלי, למנהלת לא הפריע להמשיך להטיח בי האשמות עם חיוך מנצח מצידה. אשמח לדעת האם החוק לצידי במקרה זה, הטעות בוצעה ע"י המנהלים/הפקידה שהקלידה את הבונוסים והאשמה נפלה עליי ללא כל סיבה. למרות שאין לי כוח וזמן בתי משפט אני מאוד נסערת מהמקרה שלא קרה לי מעולם בכל שנות עבודתי. חשוב לציין שלפני מס' ימים המנהלת עברה ליד המקום בו אני יושבת כאשר המנהלת הישירה שלי הייתה איננה באותו היום והאשימה אותי ואת חברותיי שטיפלנו בנושא מסוים שבפועל אין לנו אפילו גישה אליו אלא רק למנהלת- אני הגבתי באותה צורה שדיברה המנהלת והסברתי שאין סיכוי שזה יגיע לידנו כי הרי היא אסרה זאת מלכתחילה ע"י מתן הרשאות, התגובה שלי למנהלת היה בפומבי וכנראה לא קצת פגע בכבודה של המנהלת. תודה רבה על העזרה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר