שלום רב
אנו קבוצה של כ 3 עובדים מתחום ההיטק שלאחר תקופה של שנה שבה לא שולם שכרינו. החלטנו לעשות מעשה להתפטר כקבוצה ולהקים עסק מתחרה.
במספר החודשים האחרונים עמלנו על הקמתו של העסק החדש ואכן החלו בשבועות האחרונים מספר הזמנות עבודה.
העיניין הוא שמעסיקינו לשעבר אכן גילה את עובדת היותינו בעלי עסק מתחרה ובאופן גס פשוט נוהג להתקשר לאותם גופים שבאנו איתם בקשרי עבודה ולמעשה ״מלכלך״ על כשרות העסק שלנו בתואנה שכל כולו מבוסס על גניבת מידע ממנו ושימוש לא נאות בו, ואכן כמה גופים החליטו לסיים את הקשר עימנו.
שאלתי היא האם ישנה כאן עילה מספקת לתביעת דיבה מצידנו?
אם ישנם פרטמם שחסרים להשלמת התמונה הכוללת אני אשמח לספקם.
תודה יובל
אף במס' עילות נפרדות. בכל שאלה נוספת ניתן לפנות גם טלפונית. בברכה, עורך דין עודד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
יש לכם עילות תביעה לא רק בלשון הרע. ורצוי מאוד שתפנו לעורך דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
היי אתי
תודה על תגובתך המהירה
כפי שציינתי אנו בעלי חברת הזנק וככזו תזרים המזומנים כרגע בחברה הוא כזה שאינו מאפשר לנו את הפריווליגיה להלחם עד אין קץ בבתי משפט.
מה שאני מנסה לומר הוא שאנו מנסים לעשות את שיעורי הבית כהלכה לפני שניגש להרפקאה הזו ובתוך כך אני מנסה להגיע לכמה שיותר מידע קונקרטי בעיניין לרבות מקרים עד כמה שיותר זהים לשלנו וכן תקדימים בנושא.
האם באפשרותך לכוון אותי למקרים דומים וכן תקדימים בנושא כפי שצויין בתגובתך?
אני אציין שבסופו של תהליך כתוצאה מצופה היינו רוצים לראות את מעסיקינו חדל מיידית במעשיו אלו, ופחות מעסיק אותנו פגיעה בכיסו האישי.
המון תודה יובל
יובל
אשמח לייעץ לכם, אך את התורה כולה בודאי שאינך מצפה שאעביר במסגרת הזו. אומר רק זו, שלפני כשנה הגיעו אלי קליינטים עם ספור מאוד דומה. במקרה ההוא הוגשה תביעה בלשון הרע. אציין שהגשת תביעה אינה הפעולה הראשונה שעושים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר