אני גננת שכירה בגן ילדים. יש לי בגן ילדה שנתקפת לעיתים תכופות בפירצי זעם ומכה ילדים רבים. אני לוקחת אותה אלי ומחבקת אותה עד שהיא נרגעת ויכולה לחזור לשחק מבלי להרביץ.(בת 3.5) באחדה הימים כשאמא שלה באה לקחת אותה הילדה התלוננה שכואבת לה הזרוע .שבוע לפני כן הגיעה הילדה עם תחבושת באותה היד. לדברי האמא, היא נפלה אצל הסבתא וכאב לה. האמא החליטה שאני החזקתי אותה חזק ויש לה סימנים כחולים. היא צעקה בזמן שהורים נכנסו לאסוף את ילדיהם בסוף יום.אמרתי לה שהילדה השתוללה והחזקתי אותה שלא תרביץ. ובנוסף, סימנים בעור לא נהיים כחולים תוך חמש דקות. מכות יבשות הן אדומות והופכות במרוצת הזמן לכחולות. אלו סימנים ישנים. עלי לציין, שבפרצי הזעם הילדה מטיחה עצמה על הרצפה וזורקת כיסאות.אחרי מקרה זה האם המשיכה להביא את ביתה לגן, אחרי שסיפרה לבעלת הגן את גירסתה. לדבריה היתה עדה הסייעת וההורים שנכנסו לכיתה לקחת את ילדיהם, ואח"כ היא המשיכה לספר את הסיפור להורים אחרי שעות הגן.
אני יודעת שלא אחזתי את הילדה חזק בזרוע וכולם מסתכלים עלי כאשמה, ההורים בגן, בעלת הגן, והצוות.
אני גננת 16 שנים ומעולם לא האשימו אותי בדבר כזה! עברי נקי ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו.
הפרטים שסיפקת מבולבלים ולא שלמים, לא בטוח שהמקרה כאן מתאים דווקא לתביעת דיבה כנגד ההורים. למה את מתכוונת שאת כותבת סימנים ישנים? מה הסיבה שלדעתך הילדה נחבלה? על מוסדות חינוך חלה חובת דיווח. בכל מקרה עלייך לפנות לייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר