אני עובדת במקום חדש כחודשיים+ . שבועיים לאחר כניסתי התחילו הטרדות טלפונית יומיות וקבועות שכללו יותר מ- 40 שיחות חסומות, אנחות, גמירות, עלבונות, איומים ממשיים לאונס. המטריד גם השאיר על אופני במקום העבודה מכתב מפחיד אשר הורכב מגזרי עיתון ./ להפתעתי זו בחורה בת 20 אשר עובדת עימי במקום עבודתי הקטן ואשר הסיתה עוד 2 בנות לעזור לה בכך...
השאלה: לפני שנודע לי מי המטריד התלוננתי במשטרה. האם אוכל לקבל מהמשטרה את הראיות שלי בכדי שאוכל ללכת למשפט פלילי כנגדה ? מה הסכום המירבי על עבירה שכזו? האם כדאי לקחת עו"ד?
האם זו עבירה פלילית?
מה מקום העבודה צריך לעשות במקרה זה? יש לציין שהיא נכנסה לאובססיה מ-קנאה. ויש חשש לבטחוני משום שבויכוח איתי היא דאגה להבהיר לי שיש לה דודים עבריינים. נראה שאין מנוס אלה לעזוב את מקום עבודתי. בבקשה תעזרו לי *****
האם פנית למעסיק? מה היתה התגובה.לפני שנגשים לערכאות את צריכה לאסוף חומר. אשמח לשמש לך לעזר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
שלום לך. אני כנראה זקוקה לעו"ד אזרחי ופלילי אשר יוכל לעזור לי.
יש לי את כל העדויות "תיק מנצח"
(התלוננתי על מטרידה טלפונית בעבודה ). אשמח לקבל ממך תגובה. DOLOV
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר