אני בן 66.8 גימלאי מצהל מקבל קצבה 6350. ב26/6 פיטרו אותי מהעבודה שעבדתי בשמירה. בתחילת יולי ניגשתי ללשכת תעסוקה ולביטוח לאומי והגשתי טפסים לאבטלה ולנכות כללית. אני מוכר במשרד הביטחון עם 11 אחוז אורטופדי על יד ימין ומרפק וזרוע. יש לי גם 5 אחוז על תאונת עבודה שהייתי מעורב בתאנת דרכים בדרך לעבודה על פגיעה באזור הצוואר צד שמאל. אני סובל מכאבים בשתי הכתפיים עם הקרנה. עשיתי מ.ר.אי בנוסף יש בעיה בבוהן בשתי הרגליים. יש לי בעיה בשלפוחית השתן ולאחר שהייתי השבוע אצל אורולוג נאמר לי שהבדיקות שעשיתי במעבדה אורולוגית/נאורולוגית אני אצטרך לבצע לי באופן עצמאי לסירוגין קטטר. אני אמור לקבל תור להדרכה לבית חולים העמק או רמב"ם. אני גם לפני ניתוח ביופסיה באף חשד לסרטן BCC. עקב כל הבעיות אלה השאלה שלי היא האם מגיע לי אבטלה. האם מגיע לי חופש מחלה וכמה? אני לא עובד מאז הפיטורים. האם יש סיכוי שיגדילו את הנכות. יש לי גם לחץ דם,אך מאוזן עם תרופות. גם כולסטרול שמאוזן עם תרופות. יש גם התקפים של מיגרנות. בזמן התקף יש לי תרופה. תודה מראש ריקרדו פורגס.
שאלתך ארוכה מאד וכך גם התשובה. תוכל להתקשר אל עו"ד רונן אבניאל ואשמח לפרט יותר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר