שלום, האם אפשר להתיייעץ בפורום זה על נושא הקשור לסירוב שקיבלתי מלשכת התעסוקה? מנסה להבין היכן לכתוב באתר.
אם אכן הפורום הזה מתאים-
קיבלתי קצבת אבטלה מביטוח לאומי והתחלתי לקבל דמי אבטלה. אתמול כתבו לי סירוב בלשכת התעסוקה למרות שלא החתימו אותי כלל על שום טופס, והיום בבוקר מתאמת ההשמה כתבה שאכן היא רשמה לי סירוב, ושזה חוקי לכתוב לי את זה גם ללא חתימתי. היא הסבירה לי אתמול את סיבת הסירוב ונתנה לי טופס לערעור . אני לא מעוניינת לערער .כמו כן נתנה לי כתובת וטלפון של מעסיק חדש- פניתי אליו והתקבלתי לעבודה שאני לא מעוניינת בה ולא מתאימה לכישוריי אך מתאימה לפי לשכת התעסוקה. עם זאת בראיון הוא כתב לי " לא מעוניינת בעבודה, אין לה זמן" למרות שאין כך הדבר. מתאמת ההשמה אמרה שאני צריכה ללכת היום\ מחר ולהתחיל לעבוד שם כמה ימים(לא ציינה במדויק כמה) אם אני רוצה שהיא תבטל לי את הסירוב דרך אישור חריג של מנהל הלשכה. אשמח לדעת מה זכויותיי..היא אמרה שרק אם אראה נכונות לעבוד שם (העבודה נמצאה מתאימה לפי לשכת התעסוקה) , רק אז היא תוכל לנסות לבטל את הסירוב. אם לא , אני מפסידה 30 ימים מתוך ה-100 שאישרו לי. אני סטודנטית אך כן יש לי זמן לעבוד והמעסיקים כתבו דברים לא נכונים על הטפסים. אני רוצה לדעת כמה ימים אני אמורה לעבוד שם בכדי לקבל את כל הימים המגיעים לי...לא ממש מבינה בזכויותיי בנושא. דבר נוסף- האם בחישוב ימי ההתיצבות \ אבטלה מכלילים את שישי\ שבת? לא כל כך הבנתי. תודה רבה
מומלץ לפנות בשאלה לסניף הביטוח הלאומי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר