שלום וברכה,
אני בת 34 נשואה + 3 ילדים כרגע עובדת כבר שנה וחצי במקום מסודר .
אובחנתי (לפני כחצי שנה ע"י הפסיכיאטר המטפל בי מזה כ-שנה ) PDD ולפני כ שנה וחצי ב- ADHD אני נוטלת תרופות קבועות(ATTENT 30 מ"ג +RISPOND ) וגם מטופלת ריגשית עי פסיכותרפיסטית
הפסיכיאטר שלי דוחק בי להוריד שעות עבודה עקב מצבי מאוד קשה לי לעבוד 8 שעות ולתפקד אחר כך כאמא וכאישה , אני פשוט לא יכולה .
אני נשארת בעבודה כי מצבי הפיננסי לא מאפשר לי אחרת מה שכן המעסיק בינתיים סופג אותי סביב ה- 70% משרה.
(מציינצ שבעשור האחרון לא התמדתי בשום עבודה מעל ל-6 חודשים)
אני כבר "על הקצה" וממש מחזיקה בשיניים בעבודתי וכמובן מנסה לשמור על הבית שלי מליפול.
אני משתכרת 35 ש"ח לשעה ולא עוברת 150 שעות חודשיות ממוצע 3 חודשים אחרונים זה 141 שעות .
האם יש עניין לפנות לביטוח לאומי? הפסיכיאטר טוען שמגיע לי לקבל קיצבת נכות ובהקדם בגלל מה שיש לי אחרת אני פשוט אקרוס-הוא מאוד תומך בי וגם הפסיכתרפיסטית שלי.
ממה שאני הסתכלתי באתרים וקראתי על אנשים אחרים זו מלחמת התשה.
אודה להכוונתך,
תמר .
ביטוח לאומי יראה באבחון המאוחר של מחלתך כמשהו מוזר ולא שגרתי. מצד שני, יש אבחון. לא הייתי מוותר. תוכלי ליצור עמי קשר על מנת שאוכל להרחיב יותר בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר