שלום לכולם.
לפני כשנה וחצי נכנסתי לעבודה חדשה ומעסיקי הציע לי לקבל את שכרי כעוסק פטור. תמיד רציתי להיות עצמאי ולכן שמחתי להצעה.
או כמה שאני מתחרט עלייה היום, מלבד הבלגן האדיר שעשיתי במילוי החשבוניות , הפשוטות למדי, ביטוח לאומי החליט שעלי לשלם 1300 ₪ בחודש עבור ההכנסה עבורה הצהרתי.
כמה חודשים עברו והחלטתי שברצוני לחפש מקום עבודה אחר,ניגשתי למנהלת חשבונות שתעזור לי לעשות סדר בבלגן. מיליתי טופס שמצהיר כי כבר אינני עוסק פטור ואני כעת שכיר במשרה מלאה.
כעבור כמה חודשים הגיע עוד חוב וחשבון הבנק שלי עוקל עקב תשלומי הביטוח הלאומי שהמשיכו להגיע מבלי שידעתי על כך..... יצרתי קשר עם הביטוח הלאומי בטלפון והנציג הטלפוני הבטיח לי שישנו הסטטוס שלי.
כעבור כמה חודשים חשבון הבנק שלי עוקל בפעם הרביעית או החמישית כבר הפסקתי לספור, וקיבלתי הודעה מהביטוח הלאומי כי קיים חוב שלא שולם. הפעם הגעתי למשרדי הביטוח הלאומי והובטח לי שהחובות יפסיקו להגיע.
לפני שבוע קיבלתי עוד מכתב ובו הפתעה מחברי משכבר הימים, כן לא טעיתם זה הביטוח הלאומי ובו הודעה על חוב נוסף.
בקיצור לא רק שאני אובד עצות כיצד להפסיק את תשלומי החובות המטורפים האלו אלא גם כיצד למצוא תיעוד מסודר , לא לא שמרתי את כול ההודעות שקיבלתי מהביטוח אני יודע שזאת טעות.
תודה רבה לעוזרים וחג פסח כשר ושמח או לפחות שמח.
אם יש לך תעוד לבקושתיך מול המל"ל ממליץ בחום להיוועץ עם עו"ד המבין בתחום כדי להגיש את תביעתך להחזר בצרוף ריבית והצמדה כדין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר