אני נכה 90אחוז וגם אזרח ותיק לאחרונה פורסם טבלת קצבות הנכים החדשה החל ממרץ 2018 ובה נאמר שאזרח ותיק נכה שרשום לפני 2.3.18 יקבל תוספת של 235 שח ואזרח ותיק נכה שירשם כותיק נכה החל מ2.3.18 יקבל תוספת של 470 שח לא מובן לי מדוע אנחנו האזרחים הותיקים נכים מקבלים פחות מאזרח ותיק נכה חדש תודה על תשובתכם המלומדת
אודה לפורום באם ישיב לפנייתי מיום 23.3
מדובר בתיקון לחוק ואתה מוזמן לקרוא היטב את הצעת החוק ותיקונו מעורב בכך גם ח"כ אלאלוף שעשה עבודה נפלאה על מנת שעניין הקצבה ישונה לטובת הנכים במס' פעימות. במסגרת השינוי במעבר מקצבת נכות לקצבת זקנה – מקבלי קצבת נכות שיגיעו לגיל פרישה אחרי 1.03.18 יקבלו את ההשלמה המלאה לקצבת הנכות (470 ₪) בקצבת האזרח הוותיק.
מי שעבר מקצבת נכות לקצבת אזרח ותיק עד ל- 1.03.18 (כולל) יקבל מחצית מהתוספת – 235 שקלים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
תודה על תשובתך עוד סביון אם כל הכבוד לחכ אללוף על טיפולו בנושאי הנכים הקביעה הזאת זועקת אפליה אני 10 שנים נכה ומקבל 235 שח ובא נכה אזרח ותיק מלפני שבועיים ומקבל 470 שח נראה לך הוגן מה הפלא שמחאת הנכים נמשכת למרות ההעלאות שאושרו יש בקביעה הזאת חוסר איזון משווע בכל אופן תודה על תשובתך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר