אז ככה הייתי מטופל פעם במחלקת השיקום שלהם התחלתי לקבל את השירות השיקום שלהם ולפני שהחלטתי האם לבקש שיקום ראיתי שהם נותנים מימון מלא להשלמת בגרויות ומיקצועות. אז ישר בחרתי את זה אז שלחה לי מיכתב עובדת סוציאלית לפגישה הכרות אז הייתי בפגישה שאלה אותי למה ביקשת שיקום עניתי לה קודם לילמוד אז אמרה לי בוא כדי לך לעבוד במיפעל תקבל כסף אמרתי טוב נקשיב לה מה יכול ליקרות מה שקרה כימעט נהרגתי במיפעל הביטיחות במיפעל נמוך מאוד הסיכוי להיפגע יותר גדול גם לא מספיק זה גם המשכורת נמוחה רק 600 שקל למרות שהובטח לי שאני יקבל 1500 שקל אמרו לי עים אני יעבוד מ7:30 בבוקר עד השעה השעה 14:30 וזה עים אני לא לוקח אפסקות ולא מבריז הרבה הקשתי אך גיליתי שהמשכורת זה לא כמו שהובטח לי אז עשיתי בלגן כדי יעיפו אותי משם שסיפרתי לעובדות הסוציאלית שכימעט נהררגתי שם כי כימעט נפעל עליי משהו שם הרמת הביטיחות שם מאוד מאוד נמוכה אז היא הייתה מזלזלת בי אמרה שאני לא יכול לילמוד אמרתי לה אני סובל מדיכאון מגיל 16 עים היה בעיה בלימודים בעיקבות הדיכאון שלי אז היא החליטה לישלוח אותי לאיבחון לא שלחה אותי לעשות איבחון במקום שיש שם אנשים רגילים אז מה שקרה שעשיתי את איבחון במקום שכול שנייה מפריעים אפילו בן אדם רגיל לא יכול להיתרכז ככה אז קרה שיצא שרק קורסים אני יכול לילמוד אז אחרי איבחון אמרה שהא תסדר לי קורס מיקצוע בלבד אז היא שיקרה לי היא אמרה שעים אני רוצה לקבל את הקורס אני חיוב לעבוד במשך שנה אמרתי לה עבדתי מה את רוצה אז מיתברר שהיא שיקרה לי לא עברתי את איבחון בלבד למרות שאמרה שרק אחרי שנה שאני יעבוד היא תיתן לי את המימן ללימודים אמרתי לה היה רמאות באיבחון בכונה וביגלל זה לא עברתי את איבחון אז היא אמרה שלא עברת כי יש לך בעיה אמרתי עים היה בעיה ואני סובל מגיל 16 בדיכאון ואין קשר על הדיכאון ללמידה אז אמרתי הוכחה שקיבלו אותי למקיף זין ותמיד הרמה שלי היה גבוה אפילו שהיה את הדיכאון ארמתי לה עים היה בעיה ודירדור בלימודים אז היהו זורקים אותי מהמקיף זין מבאר שבע אמרה לי אתה רוצה מימן ללימודים יש לך את הקיצבה שלך תממן לבד את הלימודים אמרתי לה זה היקח שנים אז אמרה לך תישדוד בנק עים אין לך כסף אז אמרתי וביקשתי שיחליפו לי עובודת סוציאלית כי עבודות הסוציאלית זו לא אמינה כלל ושקרנית אז לא הסכימו ואמרו שהיא אמינה ולא שקרנית לא בדקו את התלונה שלי לא כלום אז החליטו ליפתוח לי תיק ברווחה ללא ידיעה שלי וללא אישור שלי מה שהבנתי המשרד הרווחה קיבל מהם ידיעה שאני לא שפוי ויודע וביגלל זה פתחו לי תיק ברווחה אז סגרו את התיק ברווחה אז פתחו תיק כדי שיסדרו לי לגור באוסטל אמרה שאני לא שפוי לא מודע שצריכים לקלח אותי לאכיל אותי בקיצור דיברה שטויות יאמינו לה ככה היא אמרה גם לוועדה של הכנסת כדי שיחזרו אוחי ואמרתי להם איך זה שאושר לי הזלמת השכלה על פי הראיות שמסרתי להם למשרד הבריאות בסל שהקיום אז אמרו להם שאני עשיתי בלגן בוועדה וקיבלתי את השלמת השכלה באופן לא חוקי ושאני לא כשיר לילמוד כלל אז לא נתנו לי צאנס נוסף אז אמרתי וניסיתי להסביר שנתתי ראיול בוועדה של הסל השיקום ועל םי זה בלבד קיבלתי את השלמת השכלה למה היא שיקרה לוועדה עכשון במשרד הבריאות בודקים על פי מה קיבלתי השלמת השכלה עים זה על פי שמה שהם אמרו או על פי מה הראיות שלי בודקים את זה ועכשון אני כלל ללא עזרה קיבלתי אפשרות או לערער או ליתבוע אותם את הביטוח האלומי כי לא נתנו לי אפשרות לערער על פי החוק אז פניתי למבקר המדינה כדי שינסו לעזור לי אמרו לי לעזור אנחנו לא יכולים לעזור אבל סידרו לי אפשרות לערער או ליתפוע ליתבוע נתנו לי אפדרות כי הביטוח הלאומי לא נתן כלל זכות לערער אז קיבלתי אפשרות שת לתבוע עכשיו מה הסיכוי שלי לנצח את הביטוח הלאומי נגיד אם אני יגיש נגדם תביעה ועים צריך לקחת עורך דין חזק חזק ועים המיקרה שסיפרתי מוזר
ממליץ בחום לפנות לעורך דין המבין בתחום על מנת שיפרוט בפניך סיכויי תביעתך שאינם מופרכים ככל ועיקר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר