אני אלמנה פלוס ילדה. החוק אומר שכל ילד יתום זכאי לקבל מענק בת מצווה.בשנת 1995 בעלי נפטר זל והותיר אותי עם בתי. לכן ההיתי זכאית לקבל קצבת שאירים.בערך שנה לפני שבתי הגיעה למצוות .חליתי במחלה ועברתי טיפולים ואז העבירו אותי למחלקת נכותו וקבלתי קצבת. נכות.בתי הגיעה לגיל מצוות וביטוח לאומי שלל ממני את המענק.לטענתם רק מי ששיך למחלקת קצבת שאירים זכאי לקבל את המענק.יש לציין שחודש אחרי שבתי הגיעה למצוות שוב פעם החזירו אותי למחלקת קצבת שאירים לאחר שהוועדה קבעה שסימתי את הטיפולים שלי . האם יש להם זכות לשלול לבתי. את המענק. שקבוע לפי חוק הרי זה אותו גוף הביטוח הלאומי שמשלם לי את הקצבה ומה זה משנה לאיזה מחלקה ההיתי שייכת הרי הסטטוס לא משתנה עדין אלמנה עם ילדה. האם זה חוקי לפגוע בזכויות של בתי תודה אבקש את עזרתכם
ביטוח לאומי פועל בהתאם לסטטוס שלך ושינוי סטטוס משפיע על הזכויות כך או כך יש לבחון היטב את הזמנים את הזכויות באמצעות עורך דין המבין בתחום כדי לראות שהמענק של ביתך לא נפל בין הכסאות
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר