שלום רב
הגשתי תביעה לפנסיית נכות לחברת הביטוח ,בוועדה הראשונה התביעה נדחתה, הגשתי ערעור על ההחלטה והוחלט שאני אכן זכאי לפנסיית נכות לשישה חודשים שבסיומם מצבי ייבחן שוב.
לאחר מכן הגשתי תביעה לנכות כללית בביטוח לאומי,התביעה היא על דיכאון וחרדה ובעיות בגב שמלוות בכאבים חזקים ומגבלות פיזיות, זומנתי לוועדה אצל רופא פסיכיאטר,לאחר שבועיים לרופא אורטופד, ועכשיו מזמינים אותי שוב לוועדה אצל רופא פסכיאטר.
שאלתי היא האם כדאי לי להציג את פרוטוקול וועדת הערר של חברת הביטוח שאישרה לי את פנסיית הנכות לשישה חודשים, והאם יש בזה כדי לסייע לתביעה בביטוח לאומי, כמו כן אני שואל האם יש אינדיקציה מסויימת לזימון חוזר לרופא פסיכיאטר, האם זה מרמז על איזשהו כיוון..?
(אציין שהזימון השני הוא במסגרת אותה וועדה ראשונית , ואין מדובר בוועדת ערר)
תודה מראש על התשובה :)
אין בכך אינפורמציה יש בכך רצון לבדוק העניין עד סופו פרוטוקולים ממקומות אחרים אינכם תחליף לקריטריונים בהם עליך לעמוד מול הועדה בביטוח הלאומי לשם כך מומלץ כי תגיש את הערר באמצעות עורך דין המבין בתחום
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר