היי, אני סובלת מאנורקסיה 7 שנים כמעט מילדות כיום בת 20, בוועדה הראשונה שלי נקבעה לי נכות זמנית למשך כשנה. כעת הקצבה אוטוטו תגמר והוזמן לוועדה נוספת. לפני כחצי שנה הייתי במצב מבחינת ההפרעה הרסני, שקלתי 29 קילו ללא שום טיפול עד היום אך מצאתי שארית כוח קטן להמשך להלחם. לשמחתי כיום אני 8 קילו יותר במצב יציב הרבה יותר אך אני חוששת נורא שהביטוח לא יכיר בצורך שלי לקבל עדיין את הנכות כי אני כבר לא במצב רע כפי שהייתי, זה מקשה עלי וגורם לי לחרדות. יש לי מחשבות לרדת מעט במשקל על מנת שיראו שאכן המצב לא תקין..אני יודעת שהחשיבה שלי מוטעת אך הפחד להשאר ללא עזרה מזעזע אותי. אני לא מטופלת ולכן גם אין לי שום מכתב המלצה להביא, רק את כל ההיסטוריה הרפואית שלי שהענקתי להם בוועדה הראשונה שכללה בין היתר (4 אשפוזים מתוכם 1 פסיכיאטרי...) נוסף על כך התחלתי תהליך שיקומי על ידי סל שיקום של הביטוח זה יכול לגרום להם שלא להביא את הקצבה? כרגע מקבלת 2650₪ יש לציין שאני מובטלת כשנה עקב התהליך הארוך שאני עברתי לבד, בבקשה שמישהו יאמר את דעתו הכנה, תודה.
שלום, לאחר עיון בשאלתך נראה כי הנך זקוקה לליווי מקצועי לשם השגת הזכות המגיעה לך. כפי שהנך מתארת בשאלתך , עלול להיות מצב שלא תמשיכי לקבל את הגמלה ללא תעוד רפואי מתאים.
נשמח לעמוד לשרותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר