האם יש עורך דין שמוכן להגיש תביעה כנגד ביטוח לאומי וכנגד עובדת אשר הגיעה לבית אימי לאחר שהיו לה 9 שעות סיעוד והוגשה בקשה להחמרת מצב.באותה בקשה סימנתי אני כמי שחי עם האם שאיני עובד עקב תאונות דרכים ואיני מקבל שקל משום מקום.אותה מירשעת סימנה אותי כמקבל קצבת נכות למרות שאינני.היא ביטלה את כל השעות.הגשתי כמה בקשות ערר בהן רשמתי שהאם בסכנת נפילה אך לא עזר.הגעתי לועדת ערר שם בתחילה לא הבינו מדוע ביטלו לאם את השעות שהיו מילא לא להוסיף אך כאשר הגיעו כנראה לפרוטוקול הביקור ומצאו שאני מקבל קצבת נכות כביכול אז תשובם הייתה חותמת גומי לקביעת האחות.ואכן האם נפלה ושברה אגן וירך וצלע ונפגעה בראש וקיבלה גם שבץ והפכה סיעודית מוחלטת.לאחר גלות של 4 חודשים חזרנו הבייתה והוגשה שוב החמרת מצב ולא בקשה חדשה היות והאשמתי את ביטוח לאומי כאחראי למצבה ומנהלת מחלקת הסיעוד שלחה לנו טופס החמרת מצב ונתנו רק 13 שעות.הגעתי שוב לועדת ערר ששימשה שוב חותמת גומי .האשמתי את ביטוח לאומי ואת ועדת הערר הקודמת כאחראי למצבה של האם והרופא אמר לי את המילים הבאות:
"תתבע את ביטוח לאומי או שאמר תתבע אותנו.
ובכן אני רוצה לתבוע אותם על כל מה שקרה ועל כ שהפכה לסיעודית מוחלטת ועל הסבל שנגרם לנו ועל שמרגע שביטלו לאימי את השעות בעצם נאלצתי להשאר עם האם מפחד שיקרה לה מה שחזיתי וגם על ההוצאות של מטפלת זרה ואני רוצה שישלמו גם על מטפלת נוספת שהרי גם אני לא ישן בלילות .
דרך אגב השיחה של ועדת הערר מוקלטת כמו הביקור של המרשעת שביטלה את השעות.
ולא רק זאת:היא שאלה את אימי מה המצב של בנך ואימי אמרה לה גם שאיני עובד ואיני מקבל שום הכנסה אך היא סימנה אותי כמקבל קצבה.בנוסף היא שאלה את אימי מי מכין לך אוכל ואימי אמרה שאני.התחלתי להסביר שאיני יודע לבשל ושאני קונה אוכל אינסטנט אך היא השתיקה אותי.בפועל הסתבר שרשמה שאני נותן לאימי 3 ארוחות מסודרות.
האם ביטח לאומי מעל לחוק?בלתי שפיט?
בנוסף עורך דין שלח אותי לבית הדין להגיש תביעה על ביטול השעות ובתמורה קיבלתי מביטוח לאומי דרישה לתשלום של 20,000 ש"ח של כל השנים שלא שילמתי ביטוח לאומי אלא שכל התאונות נחשבו תאונות בדרך לעבודה ועל שתיהם נטען להתיישנות.
בזמן קצר עשו לי לי עיקול על חשבון הבנק.
שאלה הבאה אשאל כשאלה חדשה
שלום יואל, משאלתך אנו מבינים כי מיצת את אפשרות הערעור ולמרות זאת אינך מרוצה מההחלטה.
לצערנו לא נוכל לסייע במצב. זה.
אנו מאחלים לך ולאמך בריאות טובה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
שלום יואל , לצערנו לא נוכל לתת סיוע בעניין הקשור בפנייתך.
אנו מאחלים לך בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר