הגשתי ערעור לועדת הערער על אחוזי הנכות שנקבעו לי לצמיתה 74% התייצבתע בפני ועדת הערער היו שלושה רופאים לאחר כשמונה דקות אמרו לי שסיימו ואני יכול ללכת יש לציין שהגשתי בפניהם מסמכים חדשים מרופאים.לאחר כחודש הגיע בדואר פרטוקול של הועדה והם אמרו לי שאם לא אערער ישארו 74% ואם אערער יורידו לי את אחוזי הנכות ערערתי בצירוף חוות דעת חדשות מרופאים.ואכן הם קיבלו ומצאו לנכון להוריד לי כמו שהבטיחו במכמב מבלי להתייחס לחוות דעת.עלי לציין שיש לי בעיות בריאותיות רבות.לחץ דם.סכרת.אירוע מוחי קל.התקף לב.שבעה צינתורים.ניתוח מעקפים ארבע במספר.בעיות אורטופדיות בגב .מפרק קרסול ימין הוחלף עקב שחיקה של בסחוס.בעיה דומה בקרסול ימין שחיקה של הסחוס.בעיות עיצביות ברדל ימין ויד שמאל.כאבים נירופטים חזקים מאוד ברגל ימין.ומשתמש בקנאביס רפואי.עליי לציין את הערעור על ועדת הערר עשיתי זאת עם עורך דין שלמיטב הבנתי לא עשה עבודתו כמו שצריך.תודה רבה על תשומת לביכם ומקווה לימים טובים יותר.שכחתי לציין אני לוקח תרופות פיסאטריות והייתי בפגישות עם פסיאכטר .
ליוסי שלום , במענה לפניתך אציין כי על החלטת וועדה לעררים ניתן לערער בשאלת חוק בלבד בבית הדין האיזורי לעבודה, בכפוך ללוח הזמנים להגשת ערעור.
שמחנו לעמוד לשרותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר