שלום רב,
במצב בו לאימי היו 9 שעות שבועיות והוגשה בקשת החמרה ובמקום להעלות בוטלו כל השעות וזאת בעוד אני הבן רושם בבקשת ההחמרה כי אני גר עם האם ולאחר תאונות דרכים ואיני מקבל שקל משום מקום ואותה עובדת נבלה שהגיעה לבית אימי סימנה אותי כמקבל קצבת נכות וביטלה את הכל.
עוד הסתבר שלמרות שאמרתי שאיני יודע להכין אוכל ואני מכין לה ארוחות אינסטנט כמו לשפוך מים חמים על פירה בקופסאות היא רשמה שהאם מקבלת 3 ארוחות מסודרות .הגשתי ערר לאחר הודעת הביטול וגם מסרתי לביטוח לאומי לפחות 4 התראות על סכנה ממשית לאם ללא מטפלת ובועדת הערר לא הבינו מדוע בוטלו כל השעות מילא לא להוסף שעות אך לאחר נבירה בפרוטוקול האחות קיבלנו הודעה שדעתם כדעת האחות משמע שהסימון שלי כמקבל קצבה שינה הכל.
ה 30 נובמבר 2014 היה היום היחידי בו עזבתי את אימי לשעות היות וחששתי כל הזמן שתיפול עקב מצבה הגופני וגם זה היה מכיוון שלקתה בדלקת בדרכי השתן היות ולא הייתה לה מטפלת ונאלצתי להמתין בקופת החולים שעות וכשחזרתי אכלנו והיינו אמורים לצאת לקבל תומכי ברכיים אך האם בעת נסיון להתלבש נפלה ושברה אגן ירך וצלע ונחבלה בגוגולת ונפגעה בצוואר ובגפיים וארע גם שבץ שאני בטוח כמעט שארע עקב הפיצוץ של הכאבים בגין השברים למרות שדעת הספרות הרפואית שונה ואם אכן השבץ ארע קודם היה זה עקב המצב הנפשי בו הייתה גם עם כאבים של שבר ממרץ 2013 בו נפלה עקב רצפה חלקה אך גם בגלל הדלקת בשתן וגם קיללה ללא הרף את ביטוח לאומי על שביטלו את השעות שהיו.
לאחר כל מה שארע הבינו בביטוח לאומי שזו אשמתם ובמקום שנגיש טופס חדש של סיעוד שלחו לי למלא שוב טופס של החמרת מצב והאם קיבלה רק 16 שעות בעודי טוען שמגיע לה לא רק את מלוא השעות שזה 18 שעות אלא גם מימון של מטפלת צמודה על חשבונם ופיצוי על כל המצב וגם על הגלות של שהייה של 4 חודשים מחוץ לבית.
שוב הגשתי ערר ורשמתי שהיות ונפגעה ראייתה וקיבלה תעודת עיוור היו אמורים לתת את המקסימוום והגענו שוב לועדת ערר וכאשר אמרתי לרופא שהיה בועדה הקודמת שכל מצבה של האם הוא בגלל ביטוח לאומי הוא אמר לי תתבע אותנו וזה מוקלט.
דרך אגב האחות שהייתה בפעם השנייה הסתבר שרשמה בפרוטוקול הביקור שהאם לא זקוקה להשגחה ולדוגמא הראתי לה פעמון אלחוטי של גינה שאני נותן לאם והוא בטווח 80 מטר והיא רשמה שזה לחצן מצוקה וכנראה טענתה של האחות שהאם אינה זקוקה להשגחה היה בגללי.
לאחר שבוצע נקב במעיים בתל השומר לאחר ביצוע קולונסקופיה הגשתי שוב בקשה והפעם אחות נורמלית ראתה את המצב וניסתה לעזור ולקח את תעודת העיוור בחשבון וקיבלנו 18 שעות אך אני רוצה לתבוע פיצויים על כל הקטסטרופה של ביטוח לאומי יחד עם ועדות הערר .בועדה הראשונה עקב הדלקת בדרכי השתן וההזדקקות של אימי לשירותים וגם עקב מצבה הפיזי לא הבאתי אותה לועדה והסברתי להם זאת אך כשאמרו שחבל שלא הבאתי שאלתי אם אפשר להביא אותה בפעם אחרת אך סירבו.
על כן אני מחפש עורך דין אמיץ ולוחם שלא חושש מביטוח לאומי.
האם יש סיכוי לתביעה כנגד הגוף המפלצתי הזה?
שלום יואל , קראתי בעיון את פנייתך. משרדנו אינו עוסק בהגשת תביעות
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
עבודו מכיר עורך דין שכן מגיש תביעה כזו?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר