אנחנו לפני הגירה לקנדה, כיום עובדים ורוצים לעזוב את העבודות שלנו חודשיים לפני שאנחנו מהגרים, האם יש לנו אפשרות לחתום בלשכה ולקבל דמי אבטלה, למרות שלא התפטרנו?
שלום שלי, הזכאות לדמי אבטלה מותנית בהפסקת עבודה עקב פיטורין. רישום בשירות התעסוקה יכול להתקיים רק כאשר ישנה הפסקת עבודה.
שמחנו לעמוד לשרותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
בזמן העבודה מול מחשב, לא יכולתי לזוז, מסתבר שיש לי 2 פריצות דיסק בצוואר, שאלתי , אם אני יושב בבית כבר חודשיים ומשתגע משעמום ומעדיף ללכת לעבודה למרות הכאב לכמה שעות,כי גם צריך כסף כי ביטוח לאומי עדיין לא אישרו לי את ה 250 , שאלתי כמה זמן לוקח לביטוח לאומי אם בכלל לאשר תאונת עבודה ? שאלה שניה אם העבודה שילמו לי כבר חודשיים ימי מחלה, האם מ 91 יום במידה ויאשרו לי בביטוח לאומי יחזירו לי את הימי מחלה שהורידו לי בעבודה? שאלה אחרונה אם אחזור לעבוד כי קשה לי בבית ולמרות הכאב אחזור לעבודה ישלמו לי את ה 91 יום? ובמידה וחזרתי לעבוד אך עדיין סובל מהפציעה, האם ניתן עדיין לתבוע את ביטוח לאומי לפיצוים/ נכות,או יאמרו לי חזרת לעבוד,ההמלצה לחזור לעבוד בגלל התביעה או לשבת בבית?תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר