שלום רב אני בגיל 56 נשוי עים ילד בגיל 7 עבדתי עד ליפנה 9 חודשים מישרה חלקית כה 4 שעות ביום על שכר של 2500 שח לחודש ויש לי נכות של 65 אחוז נכות כללית נאלצתי לעזוב את העבודה כתוצאה מתאונת עבודה במהלך הבדיקות שה עשיתי הידגלתה לי מחלה קשה בראות ואני עומד ליפנה השתלה אני לא עובד זה 9 חודשים פניתי לביטוח לאומי לברר האים מגיע לי דמי אבטלה ונאמר לי שלא ניתן לקבל שני קיצבאות גם הגשתי בנתיים החמרת מצב בנכות ודיין אני ממתין לזימון לוועדה רפואית בנתתים אני ללא אכנסה מילבד הנכות בסך 1700 שח ברצוני לדעת מה הם זכיותי בתודה לקול מ י שיכול לעזור
אברהם אהלן
ישנם כמה ענפים בביטוח לאומי שמשא' עולה שפנית ( אבטלה, נכות כללית, נ. עבודה) כמובן משא' אינני יודע מתי הגשת , היכן זכאי ומה קשור למה וכולי למשל לגבי תוספות בגין תלויים/ילדים בנכות הכללית, או ממה נובע תאונת העבודה והגורם למחלה הקשה בריאות. אני מוסר מידע : ראשית ,אפשר להגיש למוסד תביעות בכל הענפים, יחדיו על מנת לקצר הליכים , בשנית, באתר המלל יש מידע ברור לגבי כפל גמלאות לרבות מחשבון כפל גמלאות.
מקווה שעזרתי.רק בריאות,
עו"ד שבת אסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר