אחרי ניתוח מוח עם סיבוכים לאחר נכות זמנית 100אחוז ואובדן כושר 100 אחוז למשך שנה וחצי נקראתי לוועדה רפואית .
נקבעו לי אחוזי נכות לצמיתה 53 אחוז והפנו אותי למרכז רקנאטי לצורך איבחון נוירופסיכולוגי לפני שהופנתי לפקידת שיקום נקבעו לי 60 אחוזים אובדן כושר עבודה לצמיתות , על מנת לקבל את מלוא הקיצבה בתקופה זו כמה אובדן כושר יקבעו לי ??אודה לתשובתך
שאלתך אינה ברורה.
אציין כי על מנת להיות זכאי לקצבת נכות כללית עליך לעמוד קודם כל בסף הרפואי קרי, 60% נכות משוקללת או לחילופין באם קיים בעיף ליקוי המקנה 25% נכות בפני עצמו, ניתן להסתפק ב- 40% נכות משוקללת.
לאחר עמידה בתנאי זה, יש מורך בהוכחת ירידה בכושר ההשתכרות בשיעור 50% לפחות.
דרגת אי הכושר שתיקבע עשויה להיות מלאה (75%) או זמנית.
לאור הנתונים הנ"ל, תוכלי לחזור ולשאול את שאלתך ואת מוזמנת לפנות לייעוץ פרטני במשרדנו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
תודה רבה ! היות והשאלה אינה ברורה ,אציין כי נקבעו לי 53 אחוזי נכות לצמיתה עבור 3 סעיפי ליקוי נוירולוגי 30 נפשי 20 כתף קפואה כתוצאה מנפילה בביה"ח קרע מלא בגיד 13 אחוז נכות משוקללת 53 לצמיתה . אובדן כושר עבודה לצמיתות 60 אחוז ,לפי הבנתי אני אקבל קיצבה חלקית אני אם לארבעה ילדים ששניים מהם מתחת לגיל 18 מה גובה הקיצבה שאקבל ?
לאחר שיחה עם פקידת שיקום , מפנים אותי להמשך שיקום ואיבחוןבמרכז רקנאטי
האם אקבל אובדן כושר גבוה יותר ?לצמיתות ו\ או זמנית ?.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר